Οι πόζες της Μαρίας Κορινθίου με μπικίνι έγιναν έμπνευση για τις fans της και καταλαβαίνουμε γιατί

Οι πόζες της Μαρίας Κορινθίου με μπικίνι έγιναν έμπνευση για τις fans της και καταλαβαίνουμε γιατί

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε την Μαρία Κορινθίου πιο ελαφριά ψυχικά και σωματικά και η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση της ηθοποιού και παρουσιάστριας δεν κρύβεται.

Μπορεί ο καιρός να μας τα χαλάει, όμως η Μαρία Κορινθίου επιμένει να φέρνει το καλοκαίρι και οι πόζες με μπικίνι δεν σταματούν.

https://www.instagram.com/p/CtJZHWDNXk6

Η Μαρία με μπικίνι κάνει την Μπελούτσι να τρέμει:

Δύο πόζες με κόκκινο και με μαύρο μπικίνι δημοσίευσε η Μαρία Κορινθίου δείχνοντάς μας πώς να αγαπάμε τις καμπύλες μας και τα σχόλια των fans της ήταν επικά.

https://www.instagram.com/p/CtRDPL9N0UC

«Το Μαράκι κάνει την Bellucci να κρύβεται», είπε μια follower, «Η πιο όμορφη και θηλυκή γυναίκα στην Ελλάδα», είπε μια άλλη ενώ μια τρίτη ομολόγησε πόσο τυχερός άντρας είναι ο Αϊβάζης.

Η Μαρία Κορινθίου έχει αγαπήσει την νέα της εμφάνιση και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες της με μαγιό

Η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της Μαρίας:

Για όλη αυτή την αλλαγή η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello αποκάλυψε:

«Αισθάνομαι ευλογημένη. Με όλες τις αποφάσεις που πήρα, ακόμη και με εκείνες που αποδείχτηκαν λανθασμένες. Γιατί ακόμη και τα λάθη τα βλέπω ως μαθήματα. Ίσως κάποιες φορές εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε. Άλλος άνθρωπος όμως είσαι στα 20, άλλος στα 40. Έχεις άλλες εμπειρίες. Ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχω αγκαλιάσει την ιδιοσυγκρασία του διαλογισμού, της ενέργειας, τη μέθοδο Θήτα. Άλλαξα τελείως. Είναι ένα υπέροχο μονοπάτι. Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει, είδα ουσιαστικά ό,τι τοξικό είχα μαγνητίσει τον προηγούμενο καιρό. Γύρισα και είπα: Μαρία, γιατί το έχεις κάνει αυτό στον εαυτό σου; Πνιγόμουν από την τοξικότητα, φαινόταν και στο βλέμμα μου-εξάλλου λένε ότι η ψυχή φαίνεται στα μάτια. Με ρωτάνε πώς έχουν μακρύνει έτσι τα μαλλιά μου, έχω γίνει Ραπουνζέλ! Τους λέω ότι είναι από το πολύ νερό και το ευ ζην».

Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός-επιχειρηματίας ομολόγησε στην Σίσσυ Χρηστίδου ότι ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με στόχο να χάσει μερικά περιττά κιλά. Η διαφορά στο σώμα της είναι πλέον εμφανής και καλλιτέχνης δείχνει πλέον η πιο fit εκδοχή της.

Όσον αφορά την μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο και το σώμα της, η ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση και η αλλαγή στο πρόσωπό της πηγάζει από την ηρεμία και όσα άλλαξε στη ζωή της.

«Αισθανόμουν ένα βάρος περιττό, συνειδητοποίησα το καλοκαίρι ότι είχα θυμό. Ο θυμός δημιουργεί, νεύρα, ένταση, άγχος, κατάλαβα ότι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι γύρω μου, άνθρωποι τοξικοί που σχολιάζουν τους πάντες. Ασυναίσθητα το απορροφάς κι εσύ και γίνεται καθημερινότητά σου. Θέλω ηρεμία στη ζωή μου», είχε πει on camera η Μαρία Κορινθίου.

H πρωτεϊνική διατροφή που ακολούθησε η Κορινθίου

«Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος», είπε αρχικά η ηθοποιός και εξήγησε:

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά.

«Τα δύο χρόνια που ήμασταν σε καραντίνα πήρα τα κιλά μου. Και ο Γιάννης (ο σύζυγός της) μου είπε κάνε κάτι έχεις παχύνει. Δεν ζορίστηκα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη από την αρχή. Είπα ότι αν δεν κάνω τώρα δίαιτα δεν θα τα χάσω ποτέ. Μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς και τα ψητά και οι σαλάτες. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι έπρεπε να τρώω γιαούρτι και να κόψω τους καφέδες», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μαρία Κορινθίου.