Oι Ελληνίδες celebrities που πόζαραν με μαγιό και έφεραν το καλοκαίρι στις οθόνες μας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Oι Ελληνίδες celebrities που πόζαραν με μαγιό και έφεραν το καλοκαίρι στις οθόνες μας

Χριστίνα Μπόμπα, Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Καινούργιου, Βίκυ Καγιά και όλες οι εcelebrities που μας χάρισαν έμπνευση για τις καλοκαιρινές μας πόζες.

Διανύουμε επίσημα πια την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και μπορεί ο άστατος καιρός να μας ταλαιπώρησε ωστόσο δεν μας στέρησε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον ήλιο και τις βουτιές στις παραλίες της πρωτεύουσας.

Αρκετοί ήταν αυτοί που πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε νησιά και κοντινούς προορισμούς για να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι εγχώριες celebrities έδωσαν για ακόμη μια χρονιά ψήφο εμπιστοσύνης στις Κυκλάδες με το Νησί των Ανέμων να κατακλύζεται από εντυπωσιακές παρουσίες και αξιοζήλευτες beachwear εμφανίσεις. Όσες πάλι χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε πιο εναλλακτικά μέρη, δεν δίστασαν να ποζάρουν με τα μαγιό τους, χαρίζοντάς μας υπέροχες καλοκαιρινές εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν με μαγιό και οι fans αντλούν έμπνευση

Μαρία Κορινθίου

Πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη φορά είναι το τελευταίο διάστημα η Μαρία Κορινθίου η οποία βρίσκεται φέτος στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. H γνωστή ηθοποιός έχει διώξει όλη την τοξικότητα που την περιέβαλλε και η νέα της εικόνα μετά την απώλεια κιλών εκπέμπει αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα.

https://www.instagram.com/p/CscDwf9NLB_

Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός-επιχειρηματίας ομολόγησε στην Σίσσυ Χρηστίδου ότι ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με στόχο να χάσει μερικά περιττά κιλά. Η διαφορά στο σώμα της είναι πλέον εμφανής και καλλιτέχνης δείχνει πλέον η πιο fit εκδοχή της.

Όσον αφορά την μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο και το σώμα της, η ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση και η αλλαγή στο πρόσωπό της πηγάζει από την ηρεμία και όσα άλλαξε στη ζωή της.

Μαριέττα Χρουσαλά & Μαρία Μενούνος

Στη μαγευτική Σαντορίνη βρέθηκαν πρόσφατα η Μαριέττα Χρουσαλά και η Μαρία Μενούνος. Οι αγαπημένες κουμπάρες απόλαυσαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους και πέρασαν ανέμελες στιγμές με τους συζύγους τους, φορώντας φυσικά τα μαγιό τους.

https://www.instagram.com/p/CsoNiI_IQ9S

Τόσο το μοντέλο αλλά και η παρουσιάστρια μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας ταξίδεψαν με τις αναρτήσεις τους.

Κατερίνα Παπουτσάκη

H ηθοποιός υποδέχθηκε τον Μάιο φορώντας λεοπάρ bikini, γυαλιά ηλίου και έχοντας την καλύτερη διάθεση, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CrrN__FIe6x

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πριν λίγες ημέρες η 35χρονη φόρεσε ένα neon πράσινο μαγιό και το αγαπημένο της λευκό πουκάμισο για να απολαύσει τον καυτό ήλιο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η παρουσιάστρια έχει επανέλθει στις αναλογίες που είχε πριν την εγκυμοσύνη και η χαρά της δεν κρύβεται.

https://www.instagram.com/p/CrgUYtTohGB

Όπως η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα κατά τη διάρκεια της κύησης πήρε 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία και έχασε ακολουθώντας εξειδικευμένη διατροφή σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση.

Μια ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της παρουσιάστριας αρκεί για να διαπιστώσεις πως είναι πιο fit από ποτέ και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz.

Βίκυ Καγιά

Η Bίκυ Καγιά φημίζεται για τις κομψές beachwear εμφανίσεις της και όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος πόζαρε με απαράμιλλο στυλ φορώντας το ολόσωμο μαγιό της.

https://www.instagram.com/p/Cr_USfNol2C

Κατερίνα Καινούργιου

Aν υπάρχει μια Ελληνίδα celebrity που μπορεί να υποστηρίξει τα χρωματιστά bikinis όπως καμία άλλη, αυτή είναι αναμφίβολα η «KatKen». Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Katerina» πόζαρε στον φακό με το μαγιό της, αποδεικνύοντας πως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz.

https://www.instagram.com/p/CstdiU9oMC0

Χριστίνα Μπόμπα

Η γνωστή influencer έχει μοιραστεί μερικές άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Ιnstagram, με τα beachwear looks της να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Η 34χρονη έχει επανέλθει πλήρως στις αναλογίες που είχε πριν την εγκυμοσύνη και κάθε της λήψη με μαγιό είναι αξιοζήλευτη.

https://www.instagram.com/p/Cs1We8bKSVC

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φετινές φωτογραφίες των Ελληνίδων celebrities με μαγιό.