H νέα έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φανέρωσε τις μεγάλες αλλαγές και τις αγάπες της ζωής της

H νέα έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φανέρωσε τις μεγάλες αλλαγές και τις αγάπες της ζωής της

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι full in love και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη νυχτερινή τους έξοδο.

Πεντέμιση μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν καθημερινά τρυφερές στιγμές με τον μονάκριβο γιο τους τον οποίο θα βαπτίσουν τον Σεπτέμβριο.

Το ζευγάρι έχει εναρμονιστεί στη νέα του καθημερινότητα και φροντίζει να βρίσκει ποιοτικό χρόνο αποκλειστικά για τους δυο τους, όπως ακριβώς έκαναν και πριν γίνουν γονείς. Η παρουσιάστρια έχει επανέλθει στις αναλογίες που είχε πριν την εγκυμοσύνη και η χαρά της δεν κρύβεται, με τις αναρτήσεις της στα social media να είναι η μία ωραιότερη από την άλλη.

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου» λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τοποθεσία νότια προάστια

H βραδινή έξοδος με τον σύζυγο και τα πεθερικά της

Πριν από μερικές ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο στο κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε το πρόγραμμα έχοντας μαζί τους γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάση και Ειρήνη. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την οικογένεια στα πρώτα τραπέζια, με την παρουσιάστρια να δείχνει απόλυτα ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συζύγου της.

Η 35χρονη φόρεσε ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι και μαύρα πέδιλα ενώ ο επιχειρηματίας επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Τα κοσμήματα που δεν αποχωρίζεται η παρουσιάστρια

H παρουσιάστρια τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη στα κοσμήματα ωστόσο από την ημέρα που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της δεν αποχωρίζεται ποτέ τη βέρα της καθώς και το μονόπετρο που της χάρισε ο επιχειρηματίας.

1686583393695-359931349-spiropoulou2.jpg

Η Κωνσταντίνα βιώνει γλυκά τη μητρότητα και δείχνει ενθουσιασμό για τον νέο της ρόλο, επενδύοντας σε ένα κομψό κολιέ με την επιγραφή «Μαμά».

Η λεπτομέρεια στο μανικιούρ που έκανε τη διαφορά

Η «Queen Dina» φροντίζει επιμελώς την εμφάνισή της και ακολουθεί συχνά όλες τις νέες τάσεις. Η 35χρονη υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα μανικιούρ της σεζόν επιλέγοντας γαλακτερή βάση την οποία απογείωσε προσθέτοντας στα νύχια της κόκκινες καρδιές.

1686583422207-462580843-spiropoulou3.jpg

Πηγή κεντρικής: ndp