Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με ρούχο που φόρεσε 1η φορά έγκυος αλλά όλοι πρόσεξαν τα παπούτσια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με ρούχο που φόρεσε 1η φορά έγκυος αλλά όλοι πρόσεξαν τα παπούτσια
Instagram

Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρέσει να δημοσιεύει throwback φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της ή και πιο πριν. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε ένα κουίζ στους followers της στην τελευταία της ανάρτηση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον ερχομό του γιου τους με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο τον περασμένο Ιανουάριο, περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Στην ίδια, μάλιστα αρέσει να δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες από την περίοδο πριν την εγκυμοσύνη της ή κατά τη διάρκειά της και να τις συγκρίνει με την τωρινή της καθημερινότητα, η οποία φυσικά είναι πολύ πιο όμορφη απ' όσο θα μπορούσε να φανταστεί.

Η νέα #throwback ανάρτηση και το κουίζ

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε, λοιπόν, μια νέα throwback φωτογραφία της από πέρσι τον Ιούνιο με μια διαφορά. Αυτή τη φορά, πρόσθεσε και κάποιες φετινές φωτογραφίες της κάνοντας ένα μικρό κουίζ στο κοινό αφού έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Ιούνιος 2022 🤰🏼- Ιούνιος 2023 👼🏼 Βρείτε τις διαφορές».

Οι followers της ανταποκρίθηκαν αμέσως αφού, όπως παρατήρησαν στις φωτογραφίες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φοράει το ίδιο mini φόρεμα, ενώ όπως σχολίασαν είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Μάλιστα, η ίδια δείχνει ακόμα πιο fit μετά τη γέννα.

Βέβαια, το πιο εύστοχο σχόλιο το έκανε μια follower, η οποία πρόσεξε πως πριν γεννήσει η ίδια φορούσε πέδιλα σε αντίθεση με το τώρα, η οποία σαν «σωστή» και ετοιμοπόλεμη μανούλα πλέον φοράει το ίδιο outfit με sneakers.

Screenshot-(184).png

Η ομοιότητα με τη μαμά της

Στην ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, οι followers της πρόσεξαν και την ομοιότητα με τη μαμά της, Πόπη, με την οποία θα έλεγε κανείς ότι δεν μοιάζουν σαν μαμά με κόρη αλλά σαν δυο πολύ καλές φίλες.

konstantinaspyropoulou_351119085_993578564988654_6419644560370812373_n.jpg

Δεδομένο ήταν λοιπόν πως πολλά από τα σχόλια στην συγκεκριμένη ανάρτηση αφορούσαν και τη μαμά της.

Η μητέρα της Κωνσταντίνας, αν και μένει μόνιμα στη Ρόδο έρχεται στην Αθήνα πολύ συχνά, ώστε να μπορεί να δίνει μια βοήθεια στην ίδια τώρα που είναι με τον μικρούλη. Παρ' όλα αυτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσίευσε κάποια τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της.