«Χωρίς το μωρό μου δεν πάω πουθενά» λέει η Μαίρη Συνατσάκη στην τοποθεσία Αθήνα

«Χωρίς το μωρό μου δεν πάω πουθενά» λέει η Μαίρη Συνατσάκη στην τοποθεσία Αθήνα

H Mαίρη Συνατσάκη έχει επιστρέψει δυναμικά στο Youtube και λέει αλήθειες για τη ζωή της μετά την μητρότητα.

Πριν λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το μεγάλο comeback στο κανάλι της στο Youtube, δημοσιεύοντας το πρώτο της βίντεο μετά τη γέννηση της κόρης της.

Όπως η ίδια εξήγησε μετά τη γέννηση της μικρής της, δεν μπορεί να αφήνει την Ολίβια μόνη της για αρκετή ώρα, ούτε έχει κάποιο άτομο να την προσέχει. Τα γραφεία της influencer έχουν γίνει πλέον το νέο της spot για όση ώρα βιντεοσκοπεί, με το μωρό να βρίσκεται λίγο πιο πέρα στην αγκαλιά των συνεργάτιδων της μαμάς «Μairiboo».

«Αυτό το κορμί τώρα έχει γεννήσει», είπαν στη Μαίρη Συνατσάκη μετά το βίντεο με μπικίνι

H Μairiboo και η Ολίβια είναι αχώριστες

Η τρυφερή μαμά απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα και δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το μωρό της. Η influencer-επιχειρηματίας έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αυτό συνεπάγεται με πολλά ραντεβού και αποστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

synatsaki3.jpg

Η μικρή Ολίβια είναι το «αυτοκολλητάκι» της 38χρονης και δεν διστάζει να το μοιραστεί με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

synatsaki2.jpg

«Μαζί και με πιτσίνι (!) ΚΑΙ με λάπτοπ για να τελειώσω το upload του σημερινού βίντεο», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη προετοιμάζοντάς μας για το νέο της διαδικτυακό «χτύπημα».

synatsaki4.jpg

Ακολούθησε ένα ακόμη Instagram-story στο οποίο η Mairiboo ανακοινώνει πως έχει ήδη ξεκινήσει το ανέβασμα του νέου βίντεο που θα δημοσιευτεί στο κανάλι της στο Youtube.

Η πρώην παρουσιάστρια έδειχνε εξαντλημένη από τη ζέστη και από το επιβαρυμμένο της πρόγραμμα ωστόσο οι ανέμελες στιγμές που περνά με την μονάκριβη κόρη της εξαφανίζουν κάθε ίχνος κούρασης και εξάντλησης γεμίζοντάς την απέραντη ευτυχία.

Το νέο vlog της Mairiboo

synatsaki7.jpg

Πριν λίγες ώρες η Youtuber δημοσίευσε το δεύτερο βίντεο στο κανάλι της μετά την πολύμηνη αποχή της λόγω μητρότητας και έλλειψης χρόνου. Όπως η ίδια τόνισε είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για το feedback του κόσμου και τα όμορφα μηνύματα που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα μετά το comeback της στο Youtube.

Η Μαίρη υποσχέθηκε να κάνει vlog σε εβδομαδιαία βάση ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει αφού οι υποχρεώσεις μιας νέας μαμάς δεν σταματούν ποτέ. Ο έντονος στομαχόπονος μπορεί να μην της επέτρεψε να παρευρεθεί στο γύρισμα που είχε στα γραφεία του MAD για τα επερχόμενα Mad Awards ωστόσο δεν της στέρησε το γεύμα με την παρέα της.

Συνατσάκη, Χατζηθεοδώρου, Fipster και Παπαδημητρίου ενώθηκαν ξανά με την μαμά Μαίρη να πραγματοποιεί ενθουσιασμένη την πρώτη της solo έξοδο χωρίς το μωρό μετά από αρκετούς μήνες.

Προς το τέλος του βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε μερικά πλάνα από το σπίτι όπου ζει με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους. Θα τα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Η εμπειρία του θηλασμού

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε πρόσφατα με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον θηλασμό αναφέροντας πως κάθε μητέρα οφείλει να κάνει το καλύτερο για το παιδί της, αψηφώντας τα σχόλια του περίγυρού της.

«Η δική μου εμπειρία ήταν μια εύκολη εμπειρία θηλασμού την οποία εύχομαι σε όποιον άνθρωπο θέλει να θηλάσει αλλά οποιοσδήποτε τρόπος κι αν επιλεγεί για να ταΐσεις το μωρό σου, είναι ο σωστός τρόπος για σένα, να το έχετε αυτό στο μυαλό σας», είπε η influencer- επιχειρηματίας.

Πηγή φωτογραφίας: mairiboo