Η Αθηνά Οικονομάκου έχει το απόλυτο summer body και το σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη τα είπε όλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει το απόλυτο summer body και το σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη τα είπε όλα

Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε και επίσημα τις βουτιές και η Μαίρη Συνατσάκη υποκλίθηκε στο θεϊκό κορμί της.

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει ιδιαίτερα το καλοκαίρι και είναι ένα κοινό μυστικό πως μόνο όταν δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό στο Instagram, το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και επίσημα.

Παρότι φέτος το καλοκαιράκι άργησε λίγο να έρθει με τις βροχές και τη συννεφιά να είναι πιο συχνές από τον ήλιο, τελικά η ηθοποιός και επιχειρηματίας βρήκε την ευκαιρία με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να βουτήξει στην θάλασσα, φορώντας επιτέλους τα αγαπημένα της μαγιό.

Οι κοιλιακοί της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την προπόνηση και πώς χτίζουν το bikini body 7 celebs

Το post που «άναψε» φωτιές

Η Αθηνά Οικονομάκου, λοιπόν για το τριήμερο επέλεξε να βρεθεί στη Σαντορίνη, αφού αυτό είναι το ένα από τα νησιά στα οποία δραστηριοποιείται ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος. Η ίδια, λοιπόν ξετρελάθηκε με το γεγονός πως έκανε καλό καιρό και δεν ήξερε ποιο από τα μαγιό της να επιλέξει. Έτσι τα δημοσίευσε κάνοντας ένα q&a για να την βοηθήσει ο κόσμος να επιλέξει ενώ σήμερα δημοσίευσε και ένα βίντεο στο προφίλ της στο οποίο φοράει ένα καρπουζί μπικίνι με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά».

https://www.instagram.com/p/CtEL3fzAiDn

Tο καλύτερο σχόλιο βέβαια στο συγκεκριμένο βίντεο έκανε η καλή της φίλη και συνεργάτης, Μαίρη Συνατσάκη η οποία έγραψε με πολύ χιούμορ: «Βοήθεια μάνα μου».

351726142_236853675719345_8811273975541444227_n.jpg

Οι εμφανίσεις της με μαγιό αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει το καλοκαίρι αλλά φαίνεται πως κι εκείνο την αγαπά αφού κάθε εμφάνισή της με μαγιό είναι καθηλωτική.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικά από τα αγαπημένα της μαγιό για φέτος το καλοκαίρι: