H γυναίκα με τα μαύρα του «Chase» παίζει «Super Μπάλα» και στα αθλητικά

H γυναίκα με τα μαύρα του «Chase» παίζει «Super Μπάλα» και στα αθλητικά

Η Mαρία Μάρκου του «The Chase» εμφανίστηκε σε αθλητική εκπομπή με ένα πολύ sexy outfit και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για τις γνώσεις της.

Η Μαρία Μάρκου ή αλλιώς «Η Γυναίκα με τα μαύρα», είναι μία από τους τέσσερις Chasers του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA «The Chase» που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

H γνωστή επικοινωνιολόγος έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό για τις γνώσεις, το ταπεραμέντο και το εκρηκτικό της στυλ.

H sexy εμφάνιση σε αθλητική εκπομπή

Πριν λίγα 24ωρα η «γυναίκα με τα μαύρα» ήταν καλεσμένη της τελευταίας εκπομπής «Super Μπάλα» όπου σχολίασε την αθλητική επικαιρότητα και μονοπώλησε τα βλέμματα με την sexy εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CtbSMjZoZLe/

Η Chaser εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με το χρώμα κατατεθέν της, που δεν είναι άλλο από το μαύρο. Η Μαρία Μάρκου επέλεξε ένα μαύρο, maxi φόρεμα με έντονο σκίσιμο στο πόδι, το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Το look ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα κρεμαστά σκουλαρίκια και τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλά της.

Stop ο χρόνος: Η Μαρία Μάρκου δηλώνει εθισμένη στη γνώση, μιλάει για τον έρωτα & καταρρίπτει cliché

O Μένιος Σακελλαρόπουλος αποθεώνει την Chaser

Πριν λίγες ώρες ο Μένιος Σακελλαρόπουλος δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει μαζί με την Chaser, Μαρία Μάρκου και μοιράστηκε μερικά λόγια θαυμασμού για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CtbAZJDIjk1/

«Είναι chaser, είναι Dr, είναι φωτεινός παντογνώστης, είναι φωτεινή και ολόφωτη, σαρώνει και στα αθλητικά! Μπέσα! Η Μαρία Μάρκου @dr.mariamarkou , τόσο ξεχωριστή, στόλισε το studio στην τελευταία εκπομπή. Έτσι έπρεπε να κλείσουμε. Με επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ! Τα ευχαριστώ μας γεμίζουν ένα φορτηγό!», έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος στην ανάρτησή του.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα την εμφάνιση της Μαρίας Μάρκου στο «Super Μπάλα».

5 quotes της Μαρίας Μάρκου που θα σε εμπνεύσουν

Πρόσφατα η Μαρία Μάρκου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Ανθή Μιμηγιάννη και το Queen.gr για τις γνώσεις, το sexiness, τους μεγαλύτερους φόβους και τα όνειρά της.

Ακολουθούν 5 quotes της που θα σε εμπνεύσουν:

  • Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το sexiness και με την θηλυκότητά μου. Το αγαπώ, το υποστηρίζω και έχω επιλέξει να το προβάλλω με τον δικό μου διαφορετικό τρόπο.
  • Δε με αφορά η εκδίκηση ως έννοια και δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό μου.
  • Eίμαι πολύ συμφιλιωμένη με τη μοναχικότητά μου και πιστεύω ότι πρέπει να απολαμβάνουμε τις στιγμές με τον εαυτό μας.
  • Η καλοσύνη είναι ευρεία έννοια. Για 'μένα καλοσύνη είναι το να μην βλάπτεις. Σίγουρα υπάρχουν και βλάβες που προκαλούμε άθελά μας αλλά οι ηθελημένες βλάβες είναι δείγμα μη καλοσύνης. Επίσης, το ψέμα και η εξαπάτηση πάσης φύσεως είναι δείγμα μη καλοσύνης.
  • Νομίζω ότι αυτό είναι και η χαρά των ανθρώπων. Ετερόκλητα πράγματα να συνυπάρχουν για να μη βαριόμαστε.

Πηγή κεντρικής: dr.mariamarkou