Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για την κόρη της Βανδή, η ΚatKen για το block της Μενεγάκη & 3 ακόμα top νέα

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για την κόρη της Βανδή, η ΚatKen για το block της Μενεγάκη & 3 ακόμα top νέα

H Χαρά Παππά μιλάει για το πρόβλημα με το άγχος της, ο Στέφανος Ξενάκης μίλησε για τη σύλληψή του ενώ η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε φωτογραφία με την αλλαγή στα μαλλιά της. 

Παρασκευή 16 Ιουνίου και παρακάτω μπορείς να διαβάσεις τις 5 top ειδήσεις της ημέρας.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Μελίνα Νικολαΐδη

Το μεσημέρι της Πέμπτης (15/6) η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ανέβασε στο Instagram την ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να κάνει γυμναστική με τον σύντροφό της στην παραλία. Η εν λόγω ανάρτηση, προβλήθηκε και στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει το δικό της σχόλιο για την συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Το έχω πει και σε άλλες φάσεις, καμιά φορά αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες οι λίγο πιο "ερωτικές" όταν είσαι και αναγνωρίσιμος, είναι αυτά που μένουν στο διαδίκτυο. Ωραία η άσκηση, που έδειξαν να κάνουν… Επειδή μένουν αυτά, μακάρι τα παιδιά να είναι η επιλογή ο ένας του άλλου για πάντα, επειδή είναι και νέα παιδιά. Εγώ στις κόρες μου θα έλεγα “δεν χρειάζεται τόση εξωστρέφεια”».

Η Κατερίνα Καινούργιου για το block της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή τα unfollow που αντάλλαξαν Σάββας Πούμπουρας και Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από τη «Super Κατερίνα» πως η παρουσιάστρια του Mega την έχει μπλοκάρει στα social media εδώ και χρόνια.

«Η Ελένη με έχει block πολλά χρόνια. Δεν την βλέπω. Με έχει μπλοκάρει, δεν μπορώ να τη βρω καν στο Instagram. Κάτι με ένα ρεπορτάζ. Τότε ήμασταν στο Έψιλον. Του Μαρίνου Βυθούλκα ήταν το ρεπορτάζ και την είχε ενοχλήσει. Μετά εγώ είχα στεναχωρηθεί. Έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο και ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ήταν αληθινό το ρεπορτάζ, η Ελένη έλεγε ότι δεν ίσχυε. Της ζήτησα προσωπικά συγγνώμη. Δεν ήθελε να μιλήσουμε τηλεφωνικά. Εγώ προσπάθησα, δεν ήθελε. Δεν έχω θέματα. Από εκεί και πέρα όταν μεταφέρονται και λόγια ότι “δεν θέλει να σε βλέπει”. Προς θεού η γυναίκα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά όταν ακούς διάφορα από το περιβάλλον της λες γιατί να ασχοληθώ. Να είναι καλά, μου είναι πολύ συμπαθής».

H Χαρά Παππά μιλάει για το πρόβλημα με το άγχος της

Το μοντέλο και πρώην GNTM, Χαρά Παππά, μίλησε για τα θέματα που αντιμετωπίζει με το άγχος της και τον λόγο που εξαφανίστηκε από τα social media.

«Εξαφανίστηκα λίγες ημέρες γιατί πέρασα πολύ δύσκολα με τις ημικρανίες μου. Έχω αποσυντονιστεί τελείως αλλά πόσο ωραίο είναι να είμαι και πάλι pain free. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα τόσα χρόνια, αλλά μέχρι τώρα δε με έχει βοηθήσει τίποτα. Χθες πήγα σε χειροπράκτη πρώτη φορά κι επειδή ξέρω ότι υποφέρετε πολλά ακόμα άτομα, αν δω κάποιο αποτέλεσμα θα σας πω».

anartsisi_xarapappa.jpg
counter

Ο Στέφανος Ξενάκης μίλησε για τη σύλληψή του

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Στέφανος Ξενάκης το μεσημέρι της Πέμπτης (15/6). Ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε στη σύλληψή του εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ενώ μίλησε και τις ημέρες του στη φυλακή.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

«Είχα επιχείρηση, μια διαφημιστική εταιρεία από το 1998 μέχρι το 2015. Δεκαεπτά χρόνια συνεπέστατος σε όλες τις υποχρεώσεις. Στο κομμάτι της διαφήμισης, υπάρχει μια λεπτομέρεια, δεν πληρώνεσαι με μετρητά αλλά με επιταγές. Από το 2013 και μετά, όπου και άρχισε η πρωτοφανής κρίση στην Ελλάδα, άρχισαν να κλείνουν οι εταιρείες, η μία πίσω από την άλλη, οπότε τον έβδομο χρόνο ήμουν… ως εδώ, με εκατομμύρια ευρώ ανείσπρακτα, φέσια δηλαδή, με 35 άτομα προσωπικό, οπότε μετά απ’ όλη αυτή την περίοδο, αναγκάστηκα να κλείσω την εταιρεία μου, έχοντας διανύσει 17 έτη, τον τελευταίο χρόνο δεν άντεξα και έσκασε η εταιρεία μου».

«Είχα χιλιάδες επιταγές που τις είχα πληρώσει κανονικά. Τις τελευταίες επιταγές στο τελευταίο εξάμηνο, δεν μπόρεσα να τις καλύψω, κάλυψα όλο τον κόσμο μου. Από κάποιο σημείο και μετά έκλεισα την εταιρεία μου και άφησα τα τελευταία χρέη προς ιδιώτες και κάποια τελευταία στο κράτος. Η εκκρεμότητα αυτή δικάστηκε» ανέφερε ο συγγραφέας για τα χρέη που είχε και τον οδήγησαν στη φυλακή.

«Εκείνη την ώρα, όπως είναι μια μπανιέρα που βγάζεις την τάπα για να αδειάσει το νερό, έτσι κι εκείνη την ώρα μου έφυγε όλο το αίμα μου. Σε 8 μέρες είχε τελειώσει η εκκρεμότητά μου, ήταν διαδικαστική εκκρεμότητα σε μια εταιρεία που είχε πτωχεύσει».

«Ήμουν στην πτέρυγα με τα πολύ ελαφρά θέματα. Αυτές τις οκτώ μέρες που έμεινα μέσα βρήκα πάρα πολλή ανθρωπιά εκεί. Βρήκα πάρα πολλή αλληλεγγύη, πολλή αγάπη και πραγματικά ενσυναίσθηση. Οι άνθρωποι εκεί δεν είχαν social media, αλλά όταν ένας έχει πρόβλημα, ορμάνε όλοι να βοηθήσουν».

Η αλλαγή στα μαλλιά της Βάσως Λασκαράκη

Με ένα story της, η Βάσω Λασκαράκη έδειξε στους followers της τα φυσικά της μαλλιά. «Μια μέρα χωρίς πιστολάκι», έγραψε στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας. Η αλήθεια είναι ότι τα σγουρά μαλλιά πηγαίνουν πολύ στην ηθοποιό καθώς εκτός από όγκο προσθέτουν και στιλ.