Την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, η Νάνσυ Αλεξιάδη την γιόρτασε με μια πόζα στη θάλασσα

Την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, η Νάνσυ Αλεξιάδη την γιόρτασε με μια πόζα στη θάλασσα

«Happy International Yoga Day», μας ευχήθηκε η Νάνσυ Αλεξιάδη που τις τελευταίες εβδομάδες είχε βρεθεί στην Ελλάδα.

Από την εμφάνισή της στο Fame Story 3 μέχρι σήμερα, πολλά άλλαξαν στη ζωή της Νάνσυς Αλεξιάδη. Η πάλαι ποτέ τραγουδίστρια έχει βάλει την άσκηση στη ζωή της και τόσο η yoga και το πιλάτες όσο και το τρέξιμο, είναι δραστηριότητες που εκτελεί καθημερινά.

Διεθνής Ημέρα Yoga για τη Νάνσυ

Με μια πόζα γιόρτασε η Νάνσυ την ημέρα αυτή, η οποία υιοθετήθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (UNGA) το 2015 και έκτοτε γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου.

Η Γιόγκα είναι μια αρχαία Ινδική μέθοδος πειθαρχίας, η οποία εξελήχθηκε πριν χιλιάδες χρόνια για την φυσική και πνευματική ευεξία της ανθρωπότητας. Η λέξη «Γιόγκα» πηγάζει από τα Σανσκριτικά και σημαίνει συμμετοχή ή ενότητα, συμβολίζοντας την ένωση σώματος και πνεύματος.

Την αγάπη της για την άσκηση πάντως η Αλεξιάδη μας την δείχνει με κάθε ευκαιρία στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/CjXzmHwLid2/

H Aλεξιάδη μας έχει δείξει τις τελευταίες εβδομάδες την πρωινή της προπόνηση με selfies στο Instagram.

O γάμος της Αλεξιάδη:

Η Αλεξιάδη μας είχε αποκαλύψει τον Νοέμβριο του 2022 τον γάμο της, ο οποίος έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2022 στις Σεϋχέλλες.

https://www.instagram.com/p/Ck95jw_PbRI/

«Μαζί στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον σύντροφό της.

Για τη σχέση αυτή, η Νάνσυ είχε πει:

«Γνώρισα τον σύντροφό μου στο Ντουμπάι, μέσω κοινών φίλων. Πήγα για να τραγουδήσω για μία προγραμματισμένη εμφάνιση. Μετά από λίγο καιρό, είπαμε να είμαστε μαζί και έμεινα εγώ στο Ντουμπάι. Είμαστε μαζί τρία χρόνια.

Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στο Breakfast@Star.

https://www.instagram.com/reel/Ch1NwROJMP7/

Πριν από έναν χρόνο, ως καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, η εντυπωσιακή Αλειξάδη είχε αναφέρει:

«Να τα πω με λίγα λόγια. Έκανα live εμφάνιση στο Ντουμπάι πριν από τρία χρόνια. Έρχεται κι άλλο... Έρωτας κατακούτελα. Γυρίζω Αθήνα και σε έξι μήνες τα μαζεύω και πάω στο Ντουμπάι για τον έρωτα. Μείναμε εκεί 2,5 χρόνια και στη συνέχεια μετακομίσαμε στην Ισπανία. Έχουμε πολλά χρόνια να βρεθούμε και πρέπει να στα πω γρήγορα. Είμαστε τώρα στην Ισπανία. Θεωρητικά κι εγώ εκεί είμαι, εκτός από τώρα που είμαι εδώ για κάποιες εμφανίσεις. Μένουμε στο κέντρο στη Βαρκελώνη. Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου», είπε η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη από το Fame Story δημοσίευσε μια νέα φωτό με μαγιό στο Instagram