Τα 10 ζευγάρια που ντύνονται ασορτί

Τα 10 ζευγάρια που ντύνονται ασορτί

Το να έχεις κοινά με τον σύντροφό σου είναι θεμιτό και απαραίτητο. Το να ντύνεστε πανομοιότυπα, όμως, είναι κάπως τρομακτικό.

jennifer_anniston_justin_theroux
diane_kruger_josh_jackson
gwen_stefani_gavin_rossdale
ashley_tisdale_scott_speer
kristen_stewart_robert_pattinson
demi_moore_ashton_kutcher
nicole_kidman_keith_urban
katy_perry_russell_brand
johnny_depp_vannessa_paradis
tome_cruise_katie_holmes

Λένε πως τα ζευγάρια που περνάνε πολύ χρόνο μαζί αρχίζουν να αποκτούν τις ίδιες συνήθειες, τα ίδια ελαττώματα, τις ίδιες παραξενιές, ακόμα και τον ίδιο τρόπο ομιλίας. Αυτό όμως που διαφεύγει από τη λίστα, είναι πως αρχίζουν να ντύνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τα ζευγάρια που έχουν ίδιο «κώδικα ντυσίματος» ξεκινάνε από αυτά που απλώς αποτελούν μια αισθητικά όμορφη εικόνα για να καταλήξουν σε αυτά που θα μπορούσαν να είναι τα αλλόκοτα και κάπως τρομακτικά δίδυμα της γειτονιάς που ντύνονται με ακριβώς τα ίδια ρούχα.

Αυτό το φαινόμενο έχει μεγάλη πέραση στο Hollywood, έναν «κόσμο» που θα έλεγε κανείς πως, με τόσους στυλίστες και μάνατζερ, όλοι οι celebrities θα ήξεραν καλύτερα από τον καθένα πως το να ντύνεσαι πανομοιότυπα με τον σύντροφό σου αποτελεί ένα άβολο και ανατριχιαστικό θέαμα. Διαλέξαμε 10 χαρακτηριστικά ζευγάρια που πληρούν τις προϋποθέσεις για «δίδυμα» και σας τα παρουσιάζουμε. Επιφωνήματα θαυμασμού αλλά και αηδίας, δεκτά.

Jennifer Aniston & Justin Theroux
Η Aniston μετατράπηκε από «America's Sweetheart» σε rock γυναικάρα, υιοθετώντας μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια από το emo-punk-biker look του νέου της συντρόφου. Εδώ κάνουν βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ρούχα που θα έλεγε κανείς πως αγόρασαν μαζί.



Diane Kruger & Joshua Jackson
Τζιν, μπλέιζερ, καπέλο Panama, όλα στυλιζαρισμένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, εις διπλούν. Από τα πιο καλοντυμένα και χαριτωμένα παρόμοια ζευγάρια στο Hollywood. Έξτρα πόντοι για το ίδιο χρώμα στο μπλέιζερ.



Gwen Stefani & Gavin Rossdale
Αν είσαι ροκ καλλιτέχνης είσαι ροκ άνθρωπος και στη ζωή, τι να λέμε τώρα. Και μάλιστα καθ' όλα καλαίσθητος. Gwen και Gavin έχουν κανονίσει τι θα φορέσουν πριν βγουν από το σπίτι ώστε να ταιριάζουν, χωρίς να είναι αντιγραφή ο ένας του άλλου, αλλά περισσότερο «συμπληρωματικός». Είναι κι αυτό μια μορφή τέχνης.



Ashley Tisdale και Scott Speer
Κι εδώ έχουμε τη πρώτη περίπτωση του «κακού» συνδυασμού που καλό θα ήταν να είχε αποφευχθεί . Ευτυχώς που ο κύριος Speer δεν κράτησε μια παρόμοια ζεβρέ τσάντα γιατί ο αμφιβληστροειδής μας θα είχε πάρει φωτιά.



Kristen Stewart & Robert Pattinson
Το ζευγάρι του Twilight προτιμά ένα πιο casual και αθλητικό στυλ, επιλέγοντας sneakers, φούτερ, σακίδια και το γενικότερο look «ντύνομαι σαν κρεμμύδι». Το στραβωμένο ύφος σε συνδυασμό με τα γυαλιά ηλίου (σε εσωτερικό χώρο) έρχεται και ολοκληρώνει την ταιριαστή εμφάνιση, αλλά τους το συγχωρούμε γιατί κατά βάθος είναι καλά παιδιά.



Demi Moore & Ashton Kutcher
Συμφωνία σε λευκό, με δυνατές πινελιές από σολάριουμ και χρωματιστούς υαλοπίνακες να καλύπτουν το μισό πρόσωπο. Ειλικρινά, μην προσπαθείτε τόσο.



Nicole Kidman & Keith Urban
Κάποιος πρέπει να ενημερώσει αυτό το ζευγάρι πως το casting για το Mission Impossible τέλειωσε πριν καιρό, και όλοι ξέρουμε ποιος πήρε τον ρόλο.



Katy Perry & Russell Brand
Παρά το γεγονός πως η Katy Perry αλλάζει χρώμα μαλλιών κάθε που ξημερώνει, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να απαθανατίσει το ζεύγος σε μια εμφάνιση σε πλήρη χρωματική και στυλιστική αρμονία. Τα μαλλιά του Russell έχουν ένα θεματάκι και ίσως η Katy πρέπει να αρχίσει να μοιράζεται και το conditioner μαζί του, αλλά κατά τ' άλλα είναι τόσο διασκεδαστικό ζευγάρι που και δύο σακιά πατάτας να φορούσαν, πάλι θα μας άρεσαν. Κάτι που πολύ πιθανόν να κάνουν μέσα στις επόμενες μέρες.



Johnny Depp & Vanessa Paradis
Ενός λεπτού σιγή για την αψεγάδιαστη εμφάνιση ενός ζεύγους που έχει αναγάγει το παρόμοιο ντύσιμο σε επιστήμη. Τελειότητα.



Tom Cruise & Katie Holmes
Και τώρα ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του καλού γούστου και κάθε όμορφου πράγματος σε αυτόν τον κόσμο.