Χολιγουντιανό Striptease

Χολιγουντιανό Striptease

Το γυμνό παρελθόν του Javier Bardem.

Μπορεί ο ταλαντούχος ηθοποιός να μας συστήθηκε ως πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, πρωταγωνιστής του «Vicky Cristina Barcelona» και πλέον κάτοχος ενός Όσκαρ, το παρελθόν του όμως δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα.

Ο σύντροφος της Penelope Cruz, εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως στα νιάτα του ένα από τα επαγγέλματα που αναγκάστηκε να κάνει ήταν και αυτό του στρίπερ.

Ο 41χρονος ηθοποιός που πρόσφατα έγινε πατέρας, παραδέχτηκε πως λίγο πριν ξεκινήσει την καριέρα του χόρευε αισθησιακά και παράλληλα γδυνόταν μπροστά σε γυναικεία μάτια συμπεριλαμβανομένων και αυτών της αδελφής του και της μητέρας του.

«Στην αρχή το έκανα για αστείο με μερικούς φίλους», είπε ο Javier και συνέχισε λέγοντας πως το αστείο σοβάρεψε, όταν κάποιος από τους παρόντες στο μπαρ τον έκλεισε για στριπτίζ την επόμενη μέρα και εκείνος αποδέχθηκε καθώς χρειαζόταν τα λεφτά. «Έπρεπε να χορέψω "Leave Your Hat On" και να κάνω την μητέρα και την αδερφή μου να χαρούν μαζί μου, τότε συνειδητοποίησα πως ήμουν ηθοποιός, οπότε αποφάσισα να σταματήσω», και πρόσθεσε, «είμαι ηθοποιός, θέλω να δουλέψω, είμαι ένας τυχερός μπάσταρδος! Είναι το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω. Δεν έχω καμία άλλη ικανότητα. Πιστέψτε με, δεν είμαι τίποτα το σπέσιαλ».

Εμείς πάντως εξακολουθούμε να τον θεωρούμε σπέσιαλ, το ίδιο και η πανευτυχής σύντροφός του, Penelope Cruz.