Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε γενέθλια και η «Πέγκυ Καρρά» ευχήθηκε στην κολλητή της Ελένη Ράντου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε γενέθλια και η «Πέγκυ Καρρά» ευχήθηκε στην κολλητή της Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γενέθλια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και πολλοί celebs της ευχήθηκαν, μαζί και η Μαρία Λεκάκη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του περιοδείες και στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του, Ελένη Ράντου αλλά και η κόρη τους, Νικολέτα. Χθες ο γνωστός τραγουδιστής είχε τα γενέθλιά του κι έτσι η ηθοποιός του έκανε έκπληξη στην σκηνή με μια τούρτα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Θεσσαλονίκη.

Η ανάρτηση και το σχόλιο της Μαρίας Λεκάκη

Η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία τους από τη χθεσινή συναυλία και τα γενέθλια του τραγουδιστή ενώ έγραψε στην λεζάντα: «Happy family birthday!!! Oικογενειακά - Συναυλιακά γενέθλια στη Θεσσαλονίκη!!!»

https://www.instagram.com/p/CtwxJyGIVXE/

Φυσικά τα σχόλια των επώνυμων φίλων της ηθοποιού διαδέχθηκαν το ένα το άλλο με συναδέλφους της να της εύχονται για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου:

Σχόλιο στην οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός έκανε και η «κολλητή» της στην σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης», Μαρία Λεκάκη, με την οποία απ' ότι φαίνεται διατηρούν ακόμα μετά από τόσα χρόνια πολύ καλες φιλικές σχέσεις. Η ηθοποιός στο σχόλιό της έβαλε τρεις καρδούλες δείχνοντας την αγάπη της στην οικογένεια της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

355943640_686561743280703_9109723926006399229_n-(1).jpg

H σχέση της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί 28 χρόνια ενώ η κόρη τους Μαργαρίτα είναι 26 χρονών. Η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της είχε πει για την κοινή τους πορεία πριν λίγα χρόνια:

«Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Είχε πει η Ελένη Ράντου. Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δύο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ’ αυτή την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας : NDP PHOTOS