Η Ελένη Ράντου ποζάρει με την κόρη της σε μουσείο της Μαδρίτης και μοιράζει απλόχερα αγάπη

Η Ελένη Ράντου ποζάρει με την κόρη της σε μουσείο της Μαδρίτης και μοιράζει απλόχερα αγάπη

Με αφορμή την ημέρα της μητέρας η Ελένη Ράντου μας χάρισε την πιο γλυκιά φωτογραφία παρέα με την κόρη της.

Η Ελένη Ράντου μέσα από μία της ανάρτηση στα social media, μας έδειξε με αφορμή την ημέρα της μητέρας την πιο τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην ίδια και στην κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου. Μαμά και κόρη είναι αγκαλιασμένες μπροστά από τα έργα τέχνης του Museo Nacional Thyssen-Bornemisza της Μαδρίτης, κάνοντας τους πάντες να σχολιάσουν αυτή την όμορφη στιγμή.

Damiano David: Αγνώριστος δυο χρόνια μετά τη Eurovision

https://www.instagram.com/p/Ck8znnmoJ11

Είναι γνωστό ότι και οι δύο είναι λάτρεις των τεχνών, αφού και η κόρη της Ελένης Ράντου έχει το «μικρόβιο» του καλλιτέχνη μέσα της. Η 27χρονη, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είναι ζωγράφος και απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Μαμά και κόρη έχουν τα μαλλιά τους μαζεμένα επάνω (ένα από τα hot hair trend), ενώ φαίνεται να έχουν υιοθετήσει το no-makeup look.

Ή ίδια η Ελένη Ράντου σε συνεντεύξεις της, έχει πει ότι υπήρξε υπερπροστατευτική και ότι από τότε που η κόρη της έφυγε και έμεινε μόνη της, το σπίτι άδειασε.

Έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία, μοιράζοντας αυτή την τρυφερή στιγμή με την κόρη της, με το κοινό της. Μέσα από αυτή την ανάρτηση καταλαβαίνουμε, ότι η σημασία της μητρότητας όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει ανεκτίμητη αξία.

Το profile της Ελένης Ράντου στο Facebook έχει ''άτυπα'' το ρεκόρ με τα περισσότερα likes από κάθε άλλον Έλληνα ηθοποιό.

Φίλιππος Μαραντίνης: Η ανάρτησή του για τη μαμά Σίσσυ Χρηστίδου