Η μικρότερη κόρη του Θάνου Πετρέλη έχει πάρει το ταλέντο του & το βίντεο που τραγουδάει έγινε viral

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η μικρότερη κόρη του Θάνου Πετρέλη έχει πάρει το ταλέντο του & το βίντεο που τραγουδάει έγινε viral

Ο Θάνος Πετρέλης έχει τρεις κόρες αλλά η μικότερή του η Ζένια φαίνεται πως θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Τον Θάνο Πετρέλη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό talent show Fame Story, και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο κύκλο το 2002. Από τότε εκείνος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του ενώ έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του Σοφία Μοσχοπούλου, έχοντας αποκτήσει 3 κόρες, την 17χρονη - πλέον - Αγάπη, την 14χονη Σήλια και την 8χρονη Ζένια.

Ο Θάνος Πετρέλης έχει αναφέρει σε συνέντευξή του για την σύζυγό του: «Με τη γυναίκα μου γνωριζόμαστε πριν ακόμη ασχοληθώ με το τραγούδι. Τότε δούλευα οικοδομή με τον πατέρα μου. Αυτό λέει πολλά πράγματα, γιατί η Σοφία αγάπησε εμένα ως Θάνο και όχι ως τον Πετρέλη τον τραγουδιστή. Γνωριζόμαστε 27 χρόνια και από την αρχή η σχέση μας ήταν καρμική. Είναι στήριγμα σε κάθε μου στιγμή και δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες της δουλειάς μου. Αυτό που έχει κρατήσει τη σχέση μας ζωντανή και δυνατή είναι ότι δεν την αφήσαμε ποτέ να ρουτινιάσει. Πάντα κάνουμε πράγματα μαζί, όπως κάναμε στην αρχή της σχέσης μας».

thanospetrelis_66849479_1090552654481980_9138364520592020033_n.jpg

Το βίντεο με τη μικρή Ζένια και τα σχόλια των followers

O Θάνος Πετρέλης απαθανάτισε τη μικρή του κόρη την ώρα που ήταν οι δυο τους στο αυτοκίνητο να τραγουδάει την επιτυχία του David Guetta και της Bebe Rexha «I'm Good».

https://www.instagram.com/reel/CttvTApIy0O/

Η 8χρονη Ζένια εκτός του ότι ήξερε όλους τους στίχους στα αγγλικά, είχε και πολύ ωραία φωνή, όπως παρατήρησαν και οι followers του τραγουδιστή, οι οποίοι - ξένοι κι Έλληνες - περιμένουν με αγωνία πότε θα μεγαλώσει για να κάνουν συναυλίες παρέα. Άλλωστε, όπως σημείωσαν στα σχόλιά τους πολύ εύστοχα φαίνεται πως «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά».

Οι οικογενειακές στιγμές

Οι κόρες του Θάνου Πετρέλη έχουν κι αυτές ανοιχτόχρωμα μπλε μάτια, όπως ο ίδιος και η γυναίκα του ενώ όλοι μαζί πολύ συχνά όπως βλέπουμε στα social media περνούν πολύ χρόνο παρέα ενώ πολύ συχνά κάνουν ταξίδια κι εντός Ελλάδος αλλά κι εκτός.

Όσον αφορά τις κόρες του, ο περήφανος μπαμπάς Θάνος Πετρέλης έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην Espresso:

«Για εμένα όλες οι κόρες μου είναι ευλογία από τον Θεό. Τραγουδούν και οι τρεις, αλλά δεν μου έχει εκφράσει κάποια τη θέληση να γίνει τραγουδίστρια. Δεν θα τις πιέσω να το κάνουν, ούτε θα τις αποτρέψω. Θέλω ό,τι κάνουν να το επιλέξουν μόνες τους και να είναι ευτυχισμένες».