Ο όρος του συμβολαίου της: Λίγο πριν την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Ο όρος του συμβολαίου της: Λίγο πριν την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Αντίστροφα μετράμε για την πρώτη καλησπέρα της Ελένης Μενεγάκη την Δευτέρα το μεσημέρι. Η αγωνία και οι ετοιμασίες είναι στο κατακόρυφο.

Οι πληροφορίες του Queen.gr κάνουν λόγο ότι το σκηνικό δεν θα έχει αλλαγές πέραν απο κάποια χρώματα που έχουν αλλαχτεί. Οι πρόβες του Σαβατοκύριακου πήγαν πολύ καλά και η ψυχολογία της παρουσιάστριας είναι πολύ καλή. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη Γελαλή είναι τα πρόσωπα κλειδιά που, όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, έχουν τραβήξει το μεγάλο κουπί. Δεκάδες ώρες δουλειάς, μοντάζ και εύρεσης καλεσμένων μαζί με την Βένια Καραγιάννη που μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ έψαχνε το κατάλληλο πρόσωπο για την πρεμιέρα.

Ακούσαμε για Έλενα Παπαρίζου, για Ζέτα Μακρυπούλια. Κανείς δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, με την περίπτωση της πρώτης να φαντάζει απίθανο να παραστεί στην εκπομπή την Δευτέρα. Πέρυσι, ποδαρικό έκανε η Νατάσσα Θεοδωρίδου, αλλά φέτος κανείς συνεργάτης δε ξέρει κάτι. Άση Μπήλιου και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι άλλα δύο άτομα που όλο αυτό το διάστημα έδιναν κάθε μέρα το παρών στα στούντιο Τσιλιγιάννη. Η Ελένη πιστεύει πολύ στους δύο συνεργάτες της και θα συνεχίσει και το μεσημέρι να δίνει αστρολογικά και κινηματογραφικά νέα. Να τονίσουμε ότι η μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι, μπήκε στα πηγαδάκια πολλών μέσα στο Σαββατοκύριακο, μιας και ακούστηκαν πολλά για την περίπτωση της Ναταλίας να μετακομίσει στη πρωινή ζώνη από τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στενό της συνεργάτη, η Ελένη Μενεγάκη έχει όρο στον συμβόλαιό της πως, κανείς άλλος δεν μπορεί να μετακινηθεί στη πρωινή ζώνη όσο είναι εκείνη στο κανάλι. Άν αυτό ισχύει όλα όσα ακούστηκαν και διέρρευσαν είναι απλά σενάρια που δε θα επαληθευθούν. Άν όχι, όμως, τα πράγματα αλλάζουν.