Κινδύνεψε από πυρκαγιά στο σπίτι του ο Ηλίας Ψινάκης

Κινδύνεψε από πυρκαγιά στο σπίτι του ο Ηλίας Ψινάκης

Ο τρόμος του γνωστού μάνατζερ μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο εξοχικό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star αλλά και της εφημερίδας Espresso, πυρκαγιά ξέσπασε στο εξοχικό σπίτι του Hλία Ψινάκη, στην περιοχή Άγιος Παύλος, στο χιονοδρομικό κέντρο Τρία Πέντε Πηγάδια.

Ο γνωστός μάνατζερ βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, περίπου στις 8.00 το πρωί, και ξύπνησε από τον καπνό που είχε καλύψει όλο τον εσωτερικό χώρο της οικείας. Η φωτιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ , ξεκίνησε από το σαλόνι, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης βγήκε αμέσως στον εξωτερικό χώρο, φωνάζοντας: «Το σπίτι μου καίγεται! Οι πίνακές μου, η περιουσία μου».

Άμεσα έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και η αστυνομία στην περιοχή για να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο και κατάφερε να σβήσει τις φλόγες που έβγαιναν από την καμινάδα, χωρίς να επεκταθούν ωστόσο στο υπόλοιπο σπίτι. Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού, ο Ηλίας Ψινάκης στο τέλος έκανε χιούμορ με τους ανθρώπους της πυροσβεστικής, λέγοντας: «Ήρθαμε να το κάψουμε αλλά το παρακάναμε κύριε διοικητά». Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ηλία Ψινάκη απλά αρκέστηκε να μας πει ότι ήταν μια περιπέτεια που ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστα αποτελέσματα.