Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι πλέον σε σχέση με μια μελαχρινή αφού η Σίσσυ Τουμάση έκανε την αλλαγή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι πλέον σε σχέση με μια μελαχρινή αφού η Σίσσυ Τουμάση έκανε την αλλαγή

Η ηθοποιός Σίσσυ Τουμάση, η σύντροφος του Αργύρη Πανταζάρα τόλμησε να αλλάξει τελείως τα μαλλιά της για τις ανάγκες του νέου της ρόλου και τα σχόλια ήταν διθυραμβικά.

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η επίσης ηθοποιός Σίσσυ Τουμάση, εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι. Οι δυο τους, μάλιστα είχαν συνεργαστεί στη θεατρική παράσταση «This is not Romeo and Juliet» την σεζόν 2021 - 2022.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους

Αν και οι δυο ηθοποιοί προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας οι παρόμοιες φωτογραφίες που δημοσίευσαν από το κοινό τους ταξίδι στην Ιταλία τον περασμένο Δεκέμβριο φούντωσαν περισσότερο τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου «προδίδοντας» έτσι ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Cl8pojCqBjv/

Ωστόσο, η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από μια ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα τον ίδιο Δεκέμβριο στην οποία αν και δεν υπάρχει κάτι που να γράφει στη λεζάντα, η εικόνα «μιλάει» από μόνη της αφού οι δυο τους περπατούν αγκαλιασμένοι στο Εθνικό Θέατρο.

https://www.instagram.com/p/Cmbxgk5tdTz/

Μόνο με αυτόν τον διακριτικό χωρίς πολλά λόγια τρόπο ο Αργύρης Πανταζάρας θα μπορούσε να αποκαλύψει τη σχέση του με την ηθοποιό, αφού στη μέχρι τώρα πορεία του δεν έχει απασχολήσει με τις συντρόφους του. Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε στον Παράδεισο των κυριών, είχε πει για τις φωτογραφίες από την Ιταλία και τον τρόπο που χειρίστηκε την αποκάλυψη της σχέσης τους:

«Ξέρεις είναι άλλο να κρύβεσαι, άλλο να το φωνάζεις κι άλλο να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου και είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει κανένα νόημα να παίζεις τον ανήξερο. Δεν είναι ευγενικό. Το να μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή επειδή το επιθυμείς είναι όμορφο».

Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυς Τουμάση

Η ηθοποιός, η οποία φέτος έπαιζε και στην σειρά Μαύρο Ρόδο, αποφάσισε να κάνει μια τεράστια θα λέγαμε, αλλαγή στα μαλλιά της πηγαίνοντας από το ξανθό χρώμα στο απόλυτα καστανό, το οποίο όμως είναι και το φυσικό της, όπως έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτή η αλλαγή, ωστόσο δεν έγινε έτσι στα ξαφνικά αλλά για τις ανάγκες του νέου ρόλου που θα παίξει στη νέα σειρά εποχής του Alpha, Το Προξενιό της Ιουλίας.

https://www.instagram.com/reel/CuH98qPNX3H/

Πάντως τα σχόλια που συγκέντρωσε στην ανάρτησή της με το νέο της hair look συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια με τους περισσότερους αλλά και την Ελένη Ψυχούλη να της λένε να παραμείνει μελαχρινή και κάποιους να την παρομοιάζουν ακόμη και με την Amelie.