Πλάνα από το σπίτι του μεγαλύτερου γιου του Γιάννη Πάριου, Χάρη: Η μονοκατοικία της οικογένειας

Πλάνα από το σπίτι του μεγαλύτερου γιου του Γιάννη Πάριου, Χάρη: Η μονοκατοικία της οικογένειας

Φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας στα βόρεια προάστια και οι δύο κούκλες κόρες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Τον Χάρη Βαρθακούρη τον γνωρίσαμε από τα παιδικά του χρόνια, καθώς όντας ο γιος του θρυλικού τραγουδιστή του έρωτα, Γιάννη Πάριου, η γέννησή του από μόνη της αποτέλεσε είδηση.

Στα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να παραμείνει στα φώτα χάρη στο ταλέντο του, αφού κληρονόμησε τη μοναδική φωνή του μπαμπά του. Είχε ωστόσο και μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον η συνύπαρξή του με τη σύζυγό του στο show Globetrotters του Star, όπου και στέφθηκαν νικητές.

Παρόλο που ήδη ήταν διάσημοι και οι δύο, για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να τους μάθει καλύτερα, αλλά και να απολαύσει τη μεταξύ τους χημεία και αλληλεπίδραση. Αυθόρμητοι, αληθινοί και με μια μοναδική ικανότητα να μπορούν να κάνουν κάθε ζευγάρι μέσων Ελλήνων τηλεθεατών να ταυτιστεί μαζί τους, ήταν αναμενόμενο ότι θα αναλάμβαναν δική τους εκπομπή την επόμενη σεζόν.

Η Σμαράγδα Σακελλαρίου είναι η αδυναμία του μπαμπά της και η μούσα του Μιχαήλ Βαρθακούρη

Εδώ και μερικά χρόνια όμως, η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει προτιμήσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών τους. Πρόκειται για τις κόρες τους, Λιόνα και Μελωδία. Ο τραγουδιστής εξακολουθεί να πραγματοποιεί live εμφανίσεις, αλλά είναι και εκείνος απών από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε τα γενέθλιά της, με τον σύζυγό της να της εύχεται και δημόσια με μια πολύ τρυφερή έκπληξη για τη συμπλήρωση των 39 της χρόνων. Πιο συγκεκριμένα, όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή, της τηλεφώνησε με το κοινό να τραγουδά μαζί του για τα γενέθλια της Αντελίνας. Η εορτάζουσα έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:

«39 σήμερα… Ευγνώμων για τη χρονιά που έφυγε, για την ηρεμία, τη γνώση και τη σιωπή που μου χάρισε. Περιμένω με μια μεγάλη, ορθάνοιχτη, ζεστή αγκαλιά τη χρονιά που μόλις μπήκε. Σίγουρα δεν έχω τη σφριγηλότητα των 20 αλλά ξέρω καλύτερα τον ”δρόμο”, αντέχω να συγχωρώ περισσότερο, να αγαπώ περισσότερο, να προσαρμόζομαι, να εξελίσσομαι, να βλέπω τα λάθη μου, να ξέρω πότε πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και πότε να πατήσω γκάζι. Η ζωή είναι όμορφη, είναι και δύσκολη αλλά στην ουσία τι χρειαζόμαστε όλοι μας; Μια γωνιά να ξαποστάσουμε, λίγο φαγητό και μια αγκαλιά να μοιραστούμε τη ζωή. Μην φοβάστε, μην στενοχωριέστε, μην αγχώνεστε και μη δίνετε δύναμη σε πράγματα χωρίς αξία, μην κρίνετε, μην βουλιάζετε σε τοξικότητες, μην σπαταλιέστε και μην αναλώνεστε. Κρατήστε τη μοναδικότητα σας!
Ήρθαμε όλοι σε τούτη τη γη για να μάθουμε, να γίνουμε καλύτεροι και να προχωρήσουμε. Ο καθένας το δικό του μάθημα, τον δικό του δρόμο.
Γίνε μορφωμένος διαβάζοντας… Μείνε ελεύθερος διαβάζοντας περισσότερο…
Πρόσφερε με συνέπεια μια στάλα αγάπης γύρω σου και θα δεις θαύματα.
Οικογένεια μου όμορφη, σας λατρεύω, σας ευχαριστώ για όλα, για εσάς ζω, αναπνέω και υπάρχω. Εσείς είστε τα πάντα μου, το νόημα, η ουσία, το μάθημά μου και η γείωσή μου. Εσείς είστε τα πάντα μου. Εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου υγεία, ευλογία, ευτυχία, θαλπωρή, γαλήνη, πολλή αγάπη, αντοχή, καθαρό νου για τα δύσκολα και καλοτυχία στην οικογένεια μου, σε όλους εσάς και σε μένα.
Να έχουμε όλοι ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι.
Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με τις ευχές σας!❤️
ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!».

https://www.instagram.com/p/CuE0Oq6I3c_/

Με αφορμή το ευχάριστο γεγονός, αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε» το σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία. Ζεστό, οικογενειακό, γεμάτο παιχνίδια και αγάπη, στεγάζει εδώ και χρόνια το ζευγάρι, τα δύο του παιδιά και φυσικά τους τετράποδους φίλους τους.

Δες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί: