Leonardo DiCaprio & Gigi Hadid είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood- Η κοινή εμφάνιση στο Hamptons

Leonardo DiCaprio & Gigi Hadid είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood- Η κοινή εμφάνιση στο Hamptons
2023 Invision

O Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid ζουν τον έρωτά τους και όλα δείχνουν πως το star system μετρά ένα ακόμη λαμπερό ζευγάρι.

Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid φαίνεται πως δεν είναι τελικά μόνο φίλοι αφού πριν λίγα 24ωρα πέρασαν μαζί δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στο Hamptons, όπου διασκέδασαν στο ετήσιο πάρτι του οικονομολόγου, David Rosenberg.

Aυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην Pagesix πως ο Χολιγουντιανός σταρ και το διάσημο μοντέλο εθεάθησαν μαζί στο ίδιο party το βράδυ του Σαββάτου, με την ατμόσφαιρα ανάμεσά τους να είναι άκρως ερωτική.

Hadid και DiCaprio είναι αχώριστοι

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο 48χρονος ηθοποιός και τον 28χρονο top model εθεάθησαν και πάλι μαζί σε party την Κυριακή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

«Είναι μαζί. Ο Leo και η Gigi μιλούσαν μεταξύ τους. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν μαζί ως ζευγάρι. Υπήρχε μια ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο. Ο τρόπος που μιλούσαν μεταξύ τους... Μπορούσες να νιώσεις την ενέργεια», υποστηρίζει η πηγή.

H φημολογούμενη σχέση DiCaprio- Hadid

Τον Σεπτέμβριου του 2022 η Gigi Hadid και ο Leonardo DiCaprio εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, πυροδοτώντας τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Είναι η 19χρονη Neelam Gill το νέο κορίτσι του Leo DiCaprio; Η αλήθεια για τη σχέση με τη Gigi Hadid

To διάσημο μοντέλο και ο ηθοποιός κρατούν σιγή ιχθύος για την προσωπική τους ζωή ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν δημιουργήσει μεγάλη ίντριγκα γύρω από τη σχέση τους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα οι δυο τους εθεάθησαν στο Μιλάνο και τότε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους είχε αποκαλύψει στο Entertainment Tonight ότι ο 47χρονος σταρ βρισκόταν στην ίδια πόλη με το top model αναφέροντας: «Σίγουρα βλέπονται».

Ακολούθησε μια ακόμη κοινή τους έξοδος στη Νέα Υόρκη η οποία ήταν αρκετή για επιβεβαιώσει τα όσα γράφονταν. Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε να φεύγει από το ίδιο εστιατόριο και έκαναν το παν για να κρυφτούν. Στην παρέα τους βρισκόταν ο Aviv Nevo, βασικός μέτοχος της Time Warner, με τους άντρες της προσωπικής του φρουράς να καταφέρνουν να τους φυγαδεύσουν βιαστικά από το εστιατόριο. Η Gigi Hadid προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό της με το μπλε κασκόλ ωστόσο βιντεοσκοπήθηκε από τους παπαράτσι.

Πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός απόλαυσε το γεύμα με τα αγαπημένα του πρόσωπα χωρίς προφανώς να γνωρίζει ότι στο ίδιο μέρος βρισκόταν η Gigi Hadid, με την οποία το φημολογούμενο ειδύλλιο φαίνεται να έληξε τον Φεβρουάριο.

Ο DiCaprio ήρθε σε αρκετά δύσκολη θέση καθώς ένα πρώην και ένα νυν κορίτσι του ήταν στον ίδιο χώρο μαζί με εκείνον. Στο εστιατόριο βρισκόταν και η Ινδοβρετανή καλλονή, Neelam Gill, με την οποία ο DiCaprio φημολογούταν ότι έχει σχέση.

Πηγή κεντρικής: apimages.com