O Leonardo DiCaprio «το ζει» στην Ibiza με την 22χρονη Meghan Roche

O Leonardo DiCaprio «το ζει» στην Ibiza με την 22χρονη Meghan Roche
Invision

O Leonardo DiCaprio απολαμβάνει τις διακοπές του με την Meghan Roche και «βάζει φωτιά» στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με το νεαρό top model.

Μπορεί οι φήμες για τη σχέση του Leonardo DiCaprio και της Gigi Hadid να πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό ωστόσο όπως φαίνεται τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Ο διάσημος ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ευρώπη με πολυτελές yacht και εντοπίστηκε με νεαρό μοντέλο, η οποία είναι φίλη της Hadid.

DiCaprio- Roche: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Πριν λίγα 24ωρα ο 48χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης ταξίδεψε στα ανοικτά των ακτών της Ibiza, στην Ισπανία μαζί με την Meghan Roche, ένα 22χρονο μοντέλο από την Αμερική, που έχει συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους οίκους μόδας και μεγάλα brands.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ, οι δυο τους φαίνονται να βγαίνουν μαζί από το ίδιο βαν και να κατευθύνονται προς το yacht του ηθοποιού για να επιβιβαστούν. Όπως φαίνεται στις λήψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας κανείς άλλος δεν επιβιβάστηκε στο σκάφος και οι δυο τους πέρασαν το βράδυ μαζί, καθώς υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες τoυ μοντέλου με διαφορετικό ντύσιμο.

«Πολύ μεγάλη για τον Leo DiCaprio» είπαν στην 38χρονη Κατερίνα Καινούργιου & αντέδρασε όπως έπρεπε

Ποια είναι η Meghan Roche

Η Μeghan Roche γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2000 και κατάγεται από το Yardley της Pennsylvania. Έγινε πολύ γρήγορα ευρέως γνωστή στη βιομηχανία της μόδας και υπέγραψε με το Women Management σε ηλικία 15 ετών. Οι εκρηκτικές αναλογίες και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της την ανέδειξαν σε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Το 2018, η Rοche αναγνωρίστηκε ως «Κορυφαία newcomer» από το models.com αποδεικνύοντας πως ήρθε για να μείνει.

https://www.instagram.com/p/CsG6PvQuJE0

H 22χρονη έχει συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους οίκους μόδας και σχεδιαστές διαγράφοντας ανοδική πορεία. Η παρουσία της στο πλευρό του Leonardo DiCaprio, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ιbiza έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών και των μέσων ενημέρωσης.

H φημολογούμενη σχέση με την Gigi Hadid

Τον Σεπτέμβριου του 2022 η Gigi Hadid και ο Leonardo DiCaprio εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, πυροδοτώντας τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. To διάσημο μοντέλο και ο ηθοποιός κρατούν σιγή ιχθύος για την προσωπική τους ζωή ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν δημιουργήσει μεγάλη ίντριγκα γύρω από τη σχέση τους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα οι δυο τους εθέαθησαν στο Μιλάνο και τότε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους είχε αποκαλύψει στο Entertainment Tonight ότι ο 47χρονος σταρ βρισκόταν στην ίδια πόλη με το top model αναφέροντας: «Σίγουρα βλέπονται».

Ακολούθησε μια ακόμη κοινή τους έξοδος στη Νέα Υόρκη η οποία ήταν αρκετή για επιβεβαιώσει τα όσα γράφονταν. Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε να φεύγει από το ίδιο εστιατόριο και έκαναν το παν για να κρυφτούν. Στην παρέα τους βρισκόταν ο Aviv Nevo, βασικός μέτοχος της Time Warner, με τους άντρες της προσωπικής του φρουράς να καταφέρνουν να τους φυγαδεύσουν βιαστικά από το εστιατόριο. Η Gigi Hadid προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό της με το μπλε κασκόλ ωστόσο βιντεοσκοπήθηκε από τους παπαράτσι.

Πηγή κεντρικής: apimages.com