Η Victoria Beckham θα γίνει Μαίρη Παναγιωταρά

Η Victoria Beckham θα γίνει Μαίρη Παναγιωταρά

Ο ερχομός μιας κόρης ήταν αρκετός για να βάλει την Posh Spice στη κουζίνα.

Η Victoria Beckham ανακοίνωσε επίσημα πως αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την νοικοκυρά μέσα της και να ξεκινήσει να μαγειρεύει.

Σοκαριστήκατε; Περιμένετε, υπάρχει και συνέχεια.

Η 37χρονη ιέρεια της μόδας και σύζυγος Beckham έφερε στον κόσμο τον Ιούλιο που μας πέρασε το 4ο παιδί της με τον David και πρώτο κορίτσι στην οικογένεια και αυτό το γεγονός ήταν η αρχή όλων των αλλαγών. Τώρα που έχει την μικρή Harper Seven στη ζωή της και μπορεί επιτέλους να βγαίνει με την κόρη της για ψώνια, η Victoria αποφάσισε πως θέλει να μάθει να μαγειρεύει και να ψήνει, ώστε να ετοιμάζει κάθε λογής λιχουδιές για την κορούλα της, αλλά και για τους τρεις γιους της, τον Brooklyn, τον Romeo και τον Cruz.

«Θέλει πολύ να μάθει να ψήνει, ώστε να φτιάχνει μόνη της τις τούρτες γενεθλίων των παιδιών της και διάφορα γλυκίσματα γι' αυτά, αλλά και να μάθει την Harper να μαγειρεύει όταν μεγαλώσει», αναφέρει μια πηγή στην Daily Star, προσθέτοντας «Η Victoria δεν ξέρει να μαγειρεύει, μετά βίας μπορεί να φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι, αλλά νιώθει πως πρέπει να γίνει περισσότερο νοικοκυρά. Ο πρώτος της στόχος είναι να προλάβει να μάθει πως φτιάχνονται οι τούρτες ώστε να φτιάξει μόνη της μία για τα γενέθλια της Harper τον επόμενο Ιούλιο».

Για τον λόγο αυτό, η Victoria έχει αγοράσει το βιβλίο της Fiona Cairns, της ζαχαροπλάστριας που έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ενώ πήρε στη δούλεψή της τον επικεφαλή ζαχαροπλάστη της πιο αγαπημένης της αλυσίδας εστιατορίων του Hollywood.

Οπότε καταλάβατε. Αν αποφάσισε και η Victoria Beckham να μάθει να μαγειρεύει, και πόσο μάλλον να φτιάχνει εντυπωσιακά γλυκά, οι δικαιολογίες για όλες εμάς τις ακαμάτρες μόλις τελείωσαν.