Θάρρος ή αλήθεια;

Θάρρος ή αλήθεια;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε χτες το βράδυ ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για όλους και για όλα μη διστάζοντας να αποκαλύψει την ηλικία του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι σαράντα εφτά ετών. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτή η ηλικία. Παλιότερα ήθελα μεγαλύτερα άτομα, αλλά τώρα είμαι ο daddy». Οι αποκαλύψεις του όμως δε σταμάτησαν εκεί. Ο Φώτης, πιο άνετος και συνειδητοποιημένος από ποτέ μίλησε για την προσωπική του ζωή χωρίς περιστροφές και μισόλογα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου μέχρι τώρα έχω πάρει ένα δρόμο και δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν πάρα πολύ καλούς που τους αγαπούσα. Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και να αποφασίζουν στη ζωή ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουν και υπάρχει τίμημα», ενώ πρόσθεσε, «το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, να μην έρθει κανείς να μου πει «έτσι πρέπει να είσαι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία του με την κολλητή του φίλη και συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Μπακοδήμου, λέγοντας: «Aς μην κάνω ποτέ τηλεόραση χωρίς την Μαρία, δεν με αφορά. Έχω αποδείξει ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Το Μαράκι μου, όμως, το γουστάρω και το αγαπάω και εκείνη μου είπε να δείξω επιτέλους τον εαυτό μου».

Σε μια εποχή που όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και ο καθένας είναι ό, τι δηλώσει, ο Φώτης αποδεικνύει πως το «είναι» του δεν κρύβει σκελετούς παρά μόνο αλήθειες.