Στα παρασκήνια της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη"

Στα παρασκήνια της  εκπομπής "Πρωινή Μελέτη"

Δικαιολογημένα κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης στο νεανικό κοινό και φέτος με ποσοστά κοντά στο 25%. Η Ελεονώρα Μελέτη με το επιτελείο της απλά ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν με συνέπεια και σκληρή δουλειά.

Με μαέστρο τον Θέμη Μάλλη όλη η ομάδα απλά κεντάει. Η Φλορίντα, η Δήμητρα, Η Τζωρτζέλα, ο Σπύρος, ο Γιώργος συνεχώς μιλάνε με τις πηγές τους για να μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ. Είχα την χαρά να φιλοξενηθώ στην πρωινή παρέα και πραγματικά το χάρηκα. Πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αλλά με μια δόση πιο χαλαρή και οχι με καχυποψία και κακοπροέραιτο σχόλιο. Η Ελεονώρα Μελέτη κατά την διάρκεια της εκπομπής της απαντάει σε όλους τους φίλους της στο twitter και είναι πολύ κοινωνική και με απίστευτη διάθεση.

Στις 10.00 με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους αμέσως έτρεξε στο ραδιόφωνο που κάνει καθημερινά την δική της εκπομπή . Το φωτογραφικό υλικό είναι καθαρά απο το δικό μου αρχείο και σας το παραθέτω σήμερα για να δείτε τι γίνεται στα παρασκήνια απο την παρέα που όλοι έχουν αγαπήσει αυτά τα χρόνια. Η συνταγή δεν άλλαξε και η παρουσιάστρια είναι πιο σέξι και όμορφη όσο ποτέ.