Το ALTER εκπέμπει και πάλι. Αλλά για πόσο;

Το ALTER εκπέμπει και πάλι. Αλλά για πόσο;

Πρεμιέρα έκανε και πάλι ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER μετά τις υποσχέσεις που πήρε από τον κ. Γιαννίκο για σταδιακή εξόφληση πληρωμών μέχρι και το τέλος του χρόνου.

Το ALTER είναι και πάλι στον αέρα από σήμερα το πρωί με τον Γιώργο Αυτιά να κάνει ποδαρικό τρίτη και φαρμακερή! Τα επιτελεία όλων των εκπομπών τρέχουν και δεν φτάνουν, αφού ειδοποιήθηκαν στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ ότι οι Ενώσεις αποφάσισαν να δεχθούν την πρόταση της ιδιοκτησίας και έτσι το πρόγραμμα ξεκινάει και πάλι σε κανονική ροή. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και να ξέρουν οτι είμαστε δίπλα τους. Επίσης μακάρι αυτή να είναι η τελευταία φορά που διεκόπη η λειτουργία του ταλαιπωρημένου καναλιού όπως ανέφερε το πρωί και ο Γιώργος Αυτιάς.

Πάντως, υπήρξαν κάποιες αντίθετες απόψεις, αφού τεχνικοί επέμειναν σε σκληρότερη στάση, αντίθετα με κάποιους δημοσιογράφους που έλεγαν να γίνουν νέες διαπραγματεύσεις, αλλά όσο το κανάλι βρίσκεται σε λειτουργία. Τα πνεύματα ηρέμησαν πάντως και λειτούργησε πάλι το φιλότιμο κάποιων. Ως αργά το βράδυ υπήρχαν πληροφορίες για στάση εργασίας σήμερα το μεσημέρι από τις 12 ως τις 15:30, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια της ημέρας.