Η Κατερίνα Βρανά είναι πανέμορφη εξωτερικά και εσωτερικά λένε οι φανς στη φωτογραφία με το μαγιό της

Η Κατερίνα Βρανά είναι πανέμορφη εξωτερικά και εσωτερικά λένε οι φανς στη φωτογραφία με το μαγιό της

«Ακόμη και τα αμαξίδια χρειάζονται διακοπές» δηλώνει η stand up comedian Κατερίνα Βρανά στην αρχή των διακοπών της. 

Η Κατερίνα Βρανά δεν θέλει να είναι μόνο survivor της ζωής. Αισθάνεται και είναι μία πανέμορφη γυναίκα εσωτερικά και εξωτερικά, είτε φορώντας τα ψηλοτάκουνά της στο αμαξίδιο, είτε με το μαγιό της και τα λαμπερά της αξεσουάρ της, στις καλοκαιρινές διακοπές που μόλις ξεκίνησαν. Το σωσίβιο που έβαλε στο αμαξίδιό της είναι ένας ακόμη τρόπος για να μας δείξει για μία ακόμη φορά, το αυτοσαρκαστικό της χιούμορ.

https://www.instagram.com/reel/CsvWeIUIq8T/

«Λατρεύω πως λάμπει το χρυσό στο καλοκαιρινό φως»

Μέχρι να την ξαναδούμε ως «Ντερμπεντέρισσά» της τον Σεπτέμβριο , την παράσταση που αγαπήσαμε και είναι τόσο Κατερίνα Βρανά όσο θα θέλαμε, η δημοφιλής stand up comedian ξεκίνησε τις διακοπές της.

Με στυλ και δείχνοντάς μας την αγάπη της για τα αξεσουάρ και κάθε τι που φέρνει φως στη ζωή της: «Αξεσουάρ. Όταν τα φοράς, δεν είσαι ποτέ εντελώς γυμνή και όταν δεν τα φοράς δεν είσαι ποτέ εντελώς ντυμένη. (Λατρεύω το πως λάμπει το χρυσό μες στο καλοκαιρινό φως)» λέει η Κατερίνα στην ανάρτησή της.

1689770564600-943454377-katerinavrana_361553078_18371509288000170_8572490083909530746_n.jpg

Και σε μία δεύτερη μας δείχνει το σωσίβιο στο οποίο τοποθέτησε το αμαξίδιό της, γιατί ακόμη και εκείνο χρειάζεται διακοπές, όπως γράφει. «Αντηλιακό να του βάλεις» γράφουν οι φανς της που διαθέτουν το ίδιο χιούμορ με εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Cu3yLDUIlvK/

Αρκετοί followers της τόνισαν στα σχόλιά τους πόσο όμορφη εξωτερικά και εσωτερικά δείχνει και είναι η Κατερίνα. Και όπως πολύ σωστά της έγραψε ένας φίλος της είναι ένα σπάνιο είδος γυναίκας.

vranasxolio.jpg

Η Κατερίνα όσο και αν θεωρεί τιμητικό τον χαρακτηρισμό ως «Survivor της ζωής» που της έχουμε αποδώσει για τη γενναιότητα που αντιμετώπισε την αναπηρία της, δεν ξεχνά πως είναι γυναίκα.

Η Κατερίνα Βρανά μετά τη «Βρανάσταση» είναι μια γυναίκα φίνα «Ντερμπεντέρισσα» με ψηλοτάκουνα

Άλλωστε εκτός από τα αξεσουάρ της, ποτέ δεν αποχωρίζεται ποτέ τις ψηλοτάκουνες γόβες της, όπως είχε δηλώσει και στη συνέντευξή της στο Queen.gr και την Ανθή Μιμιγιάννη: «Τις γόβες στιλέτο, τώρα που είμαι ανάπηρη, τις φοράω συνέχεια και δεν πονάνε τα πόδια μου. Αγαπημένα μου χρώματα είναι το κόκκινο, το χρυσό, το leopard».