Με top και σορτσάκι η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε αυτό που θέλαμε όλοι να τη ρωτήσουμε

Με top και σορτσάκι η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε αυτό που θέλαμε όλοι να τη ρωτήσουμε
Instagram

H Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει το καλοκαίρι της και βρήκε τη νέα αγαπημένη της μέθοδο γυμναστικής.

Τις πιο χαλαρές και ανέμελες στιγμές της χρονιάς περνά η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία έχει κάνει πρόσφατα μερικές ολιγοήμερες εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά παρέα με αγαπημένους φίλους.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της εκπομπής του ANT1 «Ζήσε Αλλιώς», στην οποία εντάχθηκε με δική της στήλη, η 37χρονη έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο τον οποίο και αξιοποιεί σε νέες δραστηριότητες.

Η Ιωάννα έχει κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και μέσα από τα podcasts της προσπαθεί να περνά ηχηρά μηνύματα στον κόσμο, συνεχίζοντας παράλληλα την αποκατάσταση των εγκαυμάτων της.

https://www.instagram.com/reel/Cu4Rf6nIWkD/

Αλήθεια, πώς διατηρεί τις άψογες αναλογίες της η Iωάννα Παλιοσπύρου;

Πριν λίγες ώρες η Iωάννα δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία σε Instagram story στην οποία τη βλέπουμε να κάνει pilates. Φορώντας αθλητικό μπουστάκι και πορτοκαλί σορτς η 37χρονη χαμογελά στον φακό και αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται.

pilates.jpg

Η μέθοδος γυμναστικής του pilates έχει αναγνωριστεί ως μια με τα περισσότερα οφέλη για το σώμα μας αφού βελτιώνει τη στάση του σώματος, λειτουργεί ενάντια στην κυτταρίτιδα, μειώνει το άγχος και ενισχύει την απώλεια βάρους.

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της είναι αποτέλεσμα των προπονήσεων που κάνει τους τελευταίους μήνες, αποκτώντας αξιοζήλευτες αναλογίες. Μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα έβαλε στη ζωή της τη γυμναστική, η οποία είναι άκρως ευεργετική για την ψυχολογία και τη φυσική της κατάσταση.

https://www.instagram.com/p/CanB0gFMde5/

O νέος αγαπημένος καλοκαιρινός της προορισμός

Φέτος η Ιωάννα επέλεξε τη Μήλο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως θα δεις στο Ιnstagram της έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το νησί, με τις αναρτήσεις της να είναι η μία ωραιότερη από την άλλη.

https://www.instagram.com/p/Cur3mOCsTHS/

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι που αναβάλλεις για το μέλλον αλλά άτι που σχεδιάζεις για το παρόν», έγραψε η Ιωάννα στη λεζάντα της πρόσφατης ανάρτησής της.

Η 37χρονη επισκέφθηκε τις μαγευτικές παραλίες και έκανε βόλτες φορώντας το bikini της και πολλά κομψά σύνολα, δίνοντάς μας έμπνευση για τα looks της σεζόν.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε ξανά τη ζωή στα χέρια της & η συμμετοχή της στο «Ζήσε Αλλιώς» εντυπωσιάζει

https://www.instagram.com/p/CuPdVlZMhrp/

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά από αρκετά χειρουργεία η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε να επιστρέψει σε μια «κανονικότητα» αφού μέχρι πρότινος δεν μπορούσε να εκτεθεί καθόλου στον ήλιο καθώς τα τραύματά της ήταν ακόμη πολύ ευαίσθητα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η επόμενη ημέρα

Πριν λίγες εβδομάδες η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σπιντζή, φέρνοντας στο μυαλό της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την επίθεση με το βιτριόλι.

«Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω. Έχω περάσει πολλές φορές από τη περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με την ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω», είπε στην κάμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και πρόσθεσε: «Η ανάρτηση που έκανα ήταν να εξηγήσω τι έχω περάσει. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βρίσκω λόγο για να το γιορτάζω. Τον Μαϊο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που πλησίαζε η επέτειος κι ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως θα το βιώσω. Αποφάσισα ότι θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω, ότι ένα χρόνο τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ήταν φανταστικό αυτό το πάρτι στην παραλία. Χορέψαμε. Του χρόνου δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτι και θα είστε όλοι καλεσμένοι».

Πηγή κεντρικής: paliospirou.joanna