Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τις πιο «Love it» φωτογραφίες με την κόρη της στο νέο τους σπίτι

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τις πιο «Love it» φωτογραφίες με την κόρη της στο νέο τους σπίτι

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πάνω απ' όλα μαμά και έχει το ωραιότερο φωτογραφικό άλμπουμ με την κόρη της.

To ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής τους διανύουν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την μονάκριβη κόρη τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να διατηρεί τις οικογενειακές του στιγμές μακριά από τα media ωστόσο μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο τρυφερή μαμά της εγχώριας showbiz

Πριν από λίγες ημέρες οι ευτυχισμένοι γονείς έκαναν την πρώτη ολιγοήμερη απόδραση με το μωρό τους και βρέθηκαν σε πολυτελές θέρετρο στα Λουτρά Κυλλήνης. H τρυφερή μαμά πόζαρε στον φακό με την κορούλα της και κυριολεκτικά έλαμπε από ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CuWkkJYIAJz/

«Πάντα αγαπούσα τα καλοκαίρια γιατί είχα τον ήλιο, την άμμο, τη θάλασσα… Τώρα τα αγαπώ πιο πολύ, γιατί έχουμε εσένα. #2μήνες», έγραψε πρόσφατα η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η 34χρονη έχει αφήσει για αρκετούς μήνες άβαφα τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να είναι πιο σκούρα από κάθε άλλη φορά.

https://www.instagram.com/p/CuMLKrwIUuG/

To πιθανότερο σενάριο είναι πως αυτή η αλλαγή έγινε εσκεμμένα, για να τα αφήσει να δυναμώσουν μέχρι να επιστρέψει στο ανοιχτό, ξανθό χρώμα με το οποίο την γνωρίσαμε στα τηλεοπτικά πλατό.

https://www.instagram.com/p/CugxIoFIa6-/

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει παλαιότερα μέσα από το Instagram της, το καθημερινό styling και οι βαφές ταλαιπώρησαν πολύ τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τα κόψει αρκετά κοντά για να τους δώσει χρόνο να δυναμώσουν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπροστά σε ένα αψεγάδιαστο σώμα θα διάλεγε ξανά και ξανά το να είναι μαμά

Το νέο σπίτι της παρουσιάστριας

Τους περασμένους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου μετακόμισε από τα Μελίσσια όπου έμενε τα τελευταία χρόνια και ζει στην ίδια στέγη με τον σύζυγο και την κόρη της. Η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί μερικές εικόνες από το cozy σπίτι τους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αντλήσουμε έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/CuoihiVoh2U/

Στο σαλόνι πρωταγωνιστεί η μεγάλη, ξύλινη βιβλιοθήκη, το έπιπλο τηλεόρασης και ένα ασορτί τραπεζάκι. Το τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστό τον χώρο και αποτελεί ιδανικό spot για τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πηγή κεντρικής:imaleskou