Ποιο διάσημο κορίτσι άσπρισε τα μαλλιά του David Beckham;

Ποιο διάσημο κορίτσι άσπρισε τα μαλλιά του David Beckham;

Ο άσος των γηπέδων υποφέρει από άγχος.

Μπορεί ο David Beckham να παραμένει στο επίκεντρο των media, αλλά απ' ότι φαίνεται η πίεση του τελευταίου καιρού τον έχει εξουθενώσει. «Τα μαλλιά μου ασπρίζουν από τότε που γεννήθηκε η Harper», δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό της Wall Street Journal και μας ξαφνιάζει.

Αν σκεφτεί κανένας πως ο διάσημος παίκτης έχει τρία παιδιά, τη νεογέννητη κορούλα του και τη Victoria για σύζυγο, ίσως να έπρεπε να του έχουν ασρπίσει πολύ νωρίτερα τα μαλλιά, ακόμα και να του πέσουν. Βέβαια, τα παιδιά δεν πρέπει να είναι τόσο πιεστικά όσο το να πρέπει να ικανοποιείς τις ανάγκες της Posh. Πανάκριβα γούστα, αγέλαστο πρόσωπο, εμμονές με το σώμα και την εμφάνισή της είναι μόνο μερικά από αυτά που αντιμετωπίζει καθημερινά ο David, ενώ αν υπολογίσει κανείς τους τελυταίους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης της διάσημης κυρίας Beckham, τότε μιλάμε για πραγματικό ήρωα.

Τελικά, ίσως η αυτό που δεν κατάφερε η υπόλοιπη οικογένεια, να το πραγματοποιεί η μικρή Harper που όλα δείχνουν πως είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του χαζομπαμπά star.