Ο Σπύρος Μαρτίκας με την άγνωστη φιλανθρωπική του δράση πλέον έχει σύμμαχο και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σπύρος Μαρτίκας με την άγνωστη φιλανθρωπική του δράση πλέον έχει σύμμαχο και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι από αυτούς που προσπαθούν έμπρακτα να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους. Κάποια αρνητικά σχόλια που είδε η ίδια βέβαια στο διαδίκτυο για όσους προσπαθούν να βοηθήσουν την έβγαλαν εκτός εαυτού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας που γνωρίσαμε όλοι μαζί μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor είναι φαρμακοποιός ενώ, όπως έχουν αναφέρει οι περισσότεροι που τον έχουν γνωρίσει είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του όποτε το χρειαστούν και σε όποιο μέρος κι αν βρίσκονται, αφού συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις τόσο στον δήμο Κερατσινίου αλλά και αλλού.

Βγαίνοντας, μάλιστα από το Survivor All Star φέτος ο ίδιος έδωσε αμέσως το παρόν σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έκανε ο δήμος Κερατσινίου.

Το ίδιο, όμως έκανε και το 2022 την περίοδο που η χώρα κυριολεκτικά φλεγόταν προσφέροντας δύο μεγάλα αυτοκίνητα σε φιλανθρωπικό οργανισμό για την κάλυψη των αναγκών των πυρόπληκτων, μέσα στα οποία υπήρχε φαρμακευτικό υλικό, νερά και ισοτονικά.

Φέτος είναι πάλι εκεί για να βοηθήσει με φάρμακα, νερά και ό,τι άλλο χρειαστεί τα άτομα που αυτή την στιγμή έχουν πλήξει οι πυρκαγιές που ξεκίνησαν για ακόμα ένα καλοκαίρι στη χώρα μας. Σύμμαχός του πια είναι και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο τους μετέφεραν τις προηγούμενες μέρες νερά και άλλα πράγματα που χρειάστηκαν ενώ συνεχώς κοινοποιούν στα social media τους πληροφορίες σχετικά με τις φωτιές.

Όπως έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας «είμαστε σε πόλεμο».

362908965_1458079248350171_2768985732149651076_n.jpg

Ωστόσο, η Βρισηίδα Ανδριώτου σήμερα σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα Instagram storie της ήταν φανερά εκνευρισμένη, μιας και υπάρχουν άτομα όπως είπε που δυστυχώς αυτή την περίοδο «κρίνουν» τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος για τις φωτιές αντί να προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι απίστευτα θυμωμένη και στεναχωρημένη με αυτό που γίνεται, με την Ελλάδα μας να καίγεται. Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι ο κόσμος που αντί να βοηθήσει κράζει αυτούς που βοηθάνε. Αυτό με βγάζει έξω από τα ρούχα μου. Ο κόσμος που βοηθάει δίνει πράγματα ό,τι μπορεί ο καθένας. Γιατί τώρα να πάρεις μια μάνικα να σβήσει τη φωτιά που δεν επιτρέπεται από την Πυροσβεστική να πάει ένας απλός πολίτης να σβήσει τη φωτιά για την ασφάλειά του. Κράζει ο κόσμος αυτούς που βοηθάνε. Ρε παιδιά για αυτό η Ελλάδα πάει κατά διαόλου. Με κοροϊδεύετε; Βουλώστε το στοματάκι σας και πηγαίνετε να βοηθήσετε. Τι κράζεις τον κόσμο που βοηθάει; Βοηθήστε και β@@@ το».