Τα πιο τρυφερά λόγια για την Kate Middleton ήρθαν από την οικογένειά της

Πατούλια Κατερίνα
Τα πιο τρυφερά λόγια για την Kate Middleton ήρθαν από την οικογένειά της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton

AP Photo/Jonathan Brady, Pool

Ο μικρός αδερφός της Kate, James Middleton αποθέωσε την αδερφή του στη συνέντευξη που έδωσε στο Good Morning Britain.

Για τον κόσμο είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όμως για τον αδερφό της θα είναι πάντα η Kate του. Ο James Middleton μίλησε στην εκπομπή Good Morning Britain και σε μια σπάνια εξομολόγησή του καμάρωσε για τη μεγάλη αδερφή του.

Ο James πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά μιας και η αγαπημένη του Alizee Thevenet περιμένει το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνες. Μιλώντας στη δημοφιλή εκπομπή για την αδερφή του και τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει μετά και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο James είπε χαρακτηριστικά και φουσκώνοντας από υπερηφάνεια;

«Είμαι περήφανος για εκείνη»

«Είναι η αδερφή μου και πάντα την βλέπω έτσι αλλά είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για εκείνη, πάντα απορώ με όσα έχει καταφέρει και την έχω πάντα στο μυαλό μου. Και για να είμαστε ειλικρινείς, επειδή είναι αδερφή μου και ξέρω τα πάντα για εκείνη, το να την βλέπω να ανθίζει στον νέο της ρόλο, είναι κάτι άλλο, είμαι πολύ περήφανος», είπε ο James ο οποίος τόνισε πως είναι ευγνώμων τόσο στην Kate όσο και στον William που έχουν μιλήσει τόσο ανοιχτά για τη σημασία της ψυχικής υγείας, υποστηρίζοντας παράλληλα:

«Θεωρώ πως είναι υπέροχο το γεγονός ότι είναι σε μια θέση που μπορούν να μιλήσουν για τη δική τους ψυχική υγεία και αυτό είναι μια δοκιμασία».

Αυτές είναι οι πέντε είναι γυναίκες που εμπιστεύεται τυφλά η Kate Middleton

Ο αδερφός της Kate έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη που έδωσε και ο ίδιος με την κατάθλιψη και πώς οι τετράποδοι φίλοι του τον βοήθησαν να βρει δύναμη ακόμα και στις πιο σκοτεινές ημέρες.

Ακόμα ένα μωρό στην οικογένεια Middleton: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ακόμα ένα μωρό στην οικογένεια Middleton

Ο 36χρονος αδερφός της Kate περιμένει το πρώτο του παιδί, καρπό της σχέσης και του γάμου του με την Alizee Thevenet. Η ανακοίνωση έγινε εννοείται Instagramικά, με τον James να φωτογραφίζει την αγαπημένη του με φουσκωμένη κοιλίτσα και να παραδέχεται πως μετά την απώλεια της Ela, του αγαπημένου του κατοικίδιου που έφυγε από τη ζωή στην αρχή του 2023, έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά του για να φέρει χαρά.

https://www.instagram.com/p/CuUvGfXIbKN/

Η κοιλίτσα της Alizée πρόδωσε πως είναι πια στο δεύτερο τρίμηνο της κύησής της και το μωρό του οποίου το φύλο δεν έχει διαρρεύσει θα έρθει στον κόσμο πριν το τέλος του 2023. Το μωρό αυτό θα είναι το έβδομο εγγόνι του Michael και της Carole Middleton, των γονιών της Kate, που έχουν ήδη τρία εγγόνια από τον γάμο της πρωτότοκης κόρης τους με τον πρίγκιπα William και τρία εγγόνια από τον γάμο της Pippa Middleton με τον James Matthew (τον Arthur, την Grace και τη Rose).

Ο James με την γαλλικής καταγωγής οικονομική αναλύτρια παντρεύτηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Bormes-les-Mimosas της Γαλλίας και μοιράστηκαν με το περιοδικό Hello Βρετανίας τις πρώτες αποκλειστικές τους φωτογραφίες. Η νύφη φορούσε το νυφικό της πεθεράς της Κάρολ Μίντλετον και στην τελετή έδωσαν το παρών τόσο η Pippa, όσο και η Kate Middleton με τα παιδιά τους.