Ακόμα ένα μωρό στην οικογένεια Middleton: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα μωρό στην οικογένεια Middleton: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα
2019 David M. Benett

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, ήταν δύσκολο το ξεκίνημα της χρονιάς όταν χάσαμε την Ella, όμως στο τέλος αυτής της χρονιάς θα έχουμε μια πολύτιμη προσθήκη στην οικογένειά μας που μεγαλώνει», τόνισε ο James Middleton για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια γάμου, τα ευχάριστα νέα για την οικογένεια του μικρότερου αδερφού της Kate Middleton, James, έγιναν γνωστά.

Ο 36χρονος αδερφός της Kate περιμένει το πρώτο του παιδί, καρπό της σχέσης και του γάμου του με την Alizee Thevenet. Η ανακοίνωση έγινε εννοείται Instagramικά, με τον James να φωτογραφίζει την αγαπημένη του με φουσκωμένη κοιλίτσα και να παραδέχεται πως μετά την απώλεια της Ela, του αγαπημένου του κατοικίδιου που έφυγε από τη ζωή στην αρχή του 2023, έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά του για να φέρει χαρά.

Το νέο μέλος στην οικογένεια Middleton

https://www.instagram.com/p/CuUvGfXIbKN/

Η κοιλίτσα της Alizée πρόδωσε πως είναι πια στο δεύτερο τρίμηνο της κύησής της και το μωρό του οποίου το φύλο δεν έχει διαρρεύσει θα έρθει στον κόσμο πριν το τέλος του 2023. Το μωρό αυτό θα είναι το έβδομο εγγόνι του Michael και της Carole Middleton, των γονιών της Kate, που έχουν ήδη τρία εγγόνια από τον γάμο της πρωτότοκης κόρης τους με τον πρίγκιπα William και τρία εγγόνια από τον γάμο της Pippa Middleton με τον James Matthew (τον Arthur, την Grace και τη Rose)

https://www.instagram.com/p/CTupl07g_ug/

Ο James με την γαλλικής καταγωγής οικονομική αναλύτρια παντρεύτηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Bormes-les-Mimosas της Γαλλίας και μοιράστηκαν με το περιοδικό Hello Βρετανίας τις πρώτες αποκλειστικές τους φωτογραφίες. Η νύφη φορούσε το νυφικό της πεθεράς της Κάρολ Μίντλετον και στην τελετή έδωσαν το παρών τόσο η Pippa, όσο και η Kate Middleton με τα παιδιά τους.

Τα δύο αγαπημένα τετράποδα του James, η Ella και η Mabel ήταν τα παρανυφάκια στην τελετή, ενώ μιλώντας στην Telegraph, ο James είχε αποκαλύψει πως ήταν η Ella, την οποία έχασε φέτος, η αφορμή για να συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του στο Chelsea το 2018.

james6.jpg

Ο James Middleton, η κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate Middleton

«Η κατάθλιψη είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του σύνθετου παζλ που είμαι εγώ. Από τότε που ήμουν παιδί ήξερα πως είμαι δυσλεκτικός. Τα γράμματα και οι αριθμοί εξακολουθούν να χοροπηδάνε και να θολώνουν στη σελίδα μπροστά μου και ορισμένες μέρες έχω δυσκολία στο να συλλαβίσω ακόμη και τα πιο απλά λόγια. Αλλά μόλις πριν από ένα χρόνο διαγνώσθηκα με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής (ADD) κι έτσι όλες οι ιδιορρυθμίες και οι αδυναμίες του χαρακτήρα μου άρχισαν να έχουν νόημα», είχε εξομολογηθεί ο James το 2019 τονίζοντας πως η μεγάλη αδερφή του Kate και ο πρίγκιπας William τον είχαν βοηθήσει πολύ στη δική του προσωπική περιπέτεια .