Αυτές είναι οι πέντε είναι γυναίκες που εμπιστεύεται τυφλά η Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Αυτές είναι οι πέντε είναι γυναίκες που εμπιστεύεται τυφλά η Kate Middleton

Οι κολλητές της Kate Middleton, ο στενός της κύκλος, ο πυρήνας των γυναικών που εμπιστεύεται τυφλά.

Όπως θυμάσαι από το ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan στο Netflix, υπήρξε μια ατάκα- φωτιά για την Kate Middleton, την πριγκίπισσα Katherine της Ουαλίας, για την οποία η Markle τόνισε πως δεν της αρέσουν οι αγκαλιές. Παρά την ατάκα αυτή και το γεγονός πως η Middleton ήταν σε άλλη φάση από εκείνη της Markle όταν γνωρίστηκαν, η 41χρονη Kate έχει τον δικό της πυρήνα κολλητών φίλων, τις οποίες γνωρίζει χρόνια και εμπιστεύεται τυφλα.

Η Emilia Jardine-Paterson

Η κολλητή των κολλητών της Middleton, με τη γνωριμία τους να κρατάει από τότε που ήταν 13 ετών ενώ πήγαν μαζί στο Marlborough College. Η Emilia, ανιψιά του υποκόμη Exmouth και μέλος των upper class γυναικών του Gloucestershire, βρέθηκε στον κύκλο του William και του Harry από νωρίς και έχει κάνει ακόμα και διακοπές μαζί τους στην Ελλάδα όταν όλοι ήταν έφηβοι. Πολλοί λένε πως η Emilia ήταν εκείνη που γνώρισε την Kate στον William το 1999 σε ένα πάρτι όταν ήταν μόνο 17 ετών. Η Emilia ήταν εκείνη που παρηγόρησε την Kate στον σύντομο χωρισμό από τον William το 2007 και ταξίδεψαν μαζί ως τη Ibiza. H Emilia είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και έχει βοηθήσει στη διακόσμηση των δωματίων της οικογένειας του William και στο Παλάτι και στο Norfolk και στο Anmer Hall.

Σύζυγος της Emilia είναι ο David Jardine-Paterson,ένας εύπορος Σκωτσέζος ιδιοκτήτης μεγάλων εκτάσεων που φοίτησε στο Eton μαζί με τον William με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Alexander, τον Leo και τη Lucia.

Sophie Snuggs

Η Sophie Snuggs είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Kate, κόρη του κατασκευαστή Robert Carter από το Norfolk και μέλος του royal κύκλου ευγενών. Η Sophie για ένα φεγγάρι έβγαινε με τον κολλητό του William Thomas van Straubenzee και νονού της πριγκίπισσας Charlotte αλλά παντρεύτηκε τελικά τον διευθυντή εταιρίας οικονομικών Robert Snuggs το 2018 με παρανυφάκι την Charlotte και παραγαμπράκι τον George. Η Sophie είναι άλλωστε μια από τις νονές της Charlotte. Η Sophie υπήρξε και γειτόνισσα των Wales στο Norfolk και το 2019 έφερε στον κόσμο μια κόρη ενώ με την Kate τις συνδέει η κοινή αγάπη για το τένις και το σκι.

https://www.instagram.com/p/CCBQIBrnpbC

H Pippa Middleton:

Η μικρή αδερφή της Kate μπορεί να έκανε εντύπωση σε όλον τον πλανήτη στον βασιλικό γάμο του 2011 κρατώντας την ουρά του νυφικού της αδερφής της, όμως οι δύο αδερφές, έχοντας αποκτήσει από τρία παιδιά η κάθε μία, μοιράζονται και τις χαρές και τις λύπες μαζί.

Οι δύο αδερφές κάνουν διακοπές μαζί, το καλοκαίρι στο νησί Mustique της Καραϊβικής και τον χειμώνα για σκι στην Courchevel ενώ τα παιδιά τους είναι τα πιο αγαπημένα ξαδέρφια. Ο γιος της Pippa, ο 4χρονος Arthur, είναι κολλητός με τον μικρό louis ενώ η 1 έτους Grace και η Rose που γεννήθηκε πρόσφατα ολοκληρώνουν την παρέα.

https://www.instagram.com/p/ChWibcWsHTe

Trini Lough

Με την Trini η Kate γνωρίζεται από τα 14, ήταν η φίλη που στη στήριξε στον χωρισμό του 2007, έχει σπουδάσει πολιτική στο Εδιμβούργο και ο γιος της Alexander είναι σχεδόν στην ηλικία του George. Έχοντας γίνει ταυτόχρονα μαμάδες, Kate και Trini έκαναν βόλτες μαζί και μοιράζονταν τις ανησυχίες τους.

Hannah Carter

Η Kate είχε μια φίλη στο σχολείο την Hannah Gillingham, με την οποία έπαιζαν ποδόσφαιρο και η οποία παντρεύτηκε τον Robert Carter, τον αδερφό της νονάς της Charlotte, της Sophie Snuggs. Στον γάμο αυτό, η Kate και ο William πέρασαν την πρώτη επέτειο γάμου τους και όταν γεννήθηκε ο Louis το 2018, η Hannah ήταν μία από τους έξι νονούς του.

Alicia Fox-Pitt

H πανύψηλη Alicia, μεγάλωσε έξω από το Canterbury και γνώρισε την Kate στο Marlborough και ασκούνταν μαζί σε μια σειρά από αθλήματα. Η Alicia παντρεύτηκε το 2013 τον Sebastian Stoddart γάμο που η Middleton έχασε επειδή γεννούσε τον διάδοχο George. Η Alicia είναι η φίλη εκείνη που κρατούσε τα μαλλιά της Kate όταν έκανε εμετό δίπλα στο τρένο σε μια βραδιά με μπόλικο αλκοόλ και χορό το 2007, όταν η Kate είχε χωρίσει από τον William.