Ο νέος Superman θα είναι λυκάνθρωπος

Ο νέος Superman θα είναι λυκάνθρωπος

Και όχι ένας οποιοσδήποτε λυκάνθρωπος, αλλά ο Joe Manganiello του «True Blood».

Δεν βλέπεις και πολύ συχνά έναν λυκάνθρωπο να μετατρέπεται στον σημαντικότερο υπέρ ήρωα όλων τον εποχών, στο Χόλυγουντ όμως όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Christopher Nolan, σκηνοθέτης των δύο τελευταίων «Batman» και του οσκαρικού «Inception» και ο Zack Snyder των επικών «300», έχουν στα άμεσα σχέδιά τους να γίνουν παραγωγοί μιας νέας ταινίας σχετικά με τον Superman. Ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον ρόλο του πιο αγαπημένου ήρωα της Αμερικής προέκυψε ομόφωνα και από τους δύο και πρόκειται για τον Joe Manganiello.

Αν το όνομα δεν σας λέει κάτι, απλώς σκεφτείτε τον ηθοποιό που παίζει τον λυκάνθρωπο-σωματοφύλακα της Sookie στην Τρίτη σεζόν της, κουραστικά πλέον επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «True Blood». Ο ηθοποιός έχει ήδη μια κάποια εμπειρία από ρόλους υπερηρώων, μιας και είχε παίξει τον άνθρωπο-αστραπή Flash Thompson στις ταινίες του Spiderman.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Manganiello δήλωσε: «Ακόμα η ιδέα πλανάται στον αέρα, το τι θα γίνει τελικά θα δείξει στην πορεία. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν τελικά συμβεί, λατρεύω τον Zack Snyder, λατρεύω τον Christopher Nolan, είμαι τεράστιος φαν και τον δυο τους».

Ένας από τους ηθοποιούς που ήταν επίσης υπό σκέψη για τον ρόλο ήταν και ο «mad man» John Ham, τελικά όμως αποφασίστηκε πως ήταν αρκετά μεγάλος για τον ρόλο.