Ο Νίκος Μπάρτζης διασκέδασε στη Μύκονο αν και πολλοί περίμεναν να τον δουν στη Ρόδο με τον James

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίκος Μπάρτζης διασκέδασε στη Μύκονο αν και πολλοί περίμεναν να τον δουν στη Ρόδο με τον James

Ο James Καφετζής είχε στηρίξει ανοιχτά τον Νίκο Μπάρτζη στον τελικό του Survivor. Με τις φωτιές που ξέσπασαν στη Ρόδο και τα repost του Νίκου Μπάρτζη με τις εκκλήσεις για βοήθεια που έκανε ο πρώην φίλος του όλοι πίστευαν πως θα υπάρξει κάποια επανασύνδεση σε αυτή την φιλία. Εκείνος, όμως προτίμησε να βρεθεί με τους φίλους του από το φετινό Survivor στη Μύκονο.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Survivor το 2020 και εκεί ήταν που δημιούργησαν μια πολύ δυνατή φιλία, που όλοι πίστευαν πως θα κρατήσει κι εκτός παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/p/CrY1Th9Nqpn/

Σε εκείνον τον κύκλο αν και οι δυο τους ήταν φαβορί, κανείς δεν έφτασε στον τελικό, αφού πρώτα αποχώρησε οικειοθελώς ο James μιας και δεν άντεχε άλλο την σωματική και ψυχολογική κόπωση του παιχνιδιού ενώ ο Νίκος Μπάρτζης ακολούθησε το «παράδειγμα» του φίλου του και λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού αποχώρησε και αυτός λίγο καιρό πριν τον τελικό.

Αν και όπως αναφέραμε όλοι πίστευαν πως θα κρατήσει αυτή η φιλία κάτι τέτοιο δεν έγινε αν και βγαίνοντας από το παιχνίδι οι δυο τους έκαναν μαζί ακόμα και διακοπές.

jamie.kaf_196860075_812526756043778_7422229519956445481_n.jpg

Κάτι η απόσταση, αφού ο ένας μένει μόνιμα στην Κόρινθο κοντά ενώ ο άλλος στη Ρόδο, και μια παρεξήγηση που πρέπει να έγινε μεταξύ τους, ύστερα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η επίσης φίλη τους από το Survivor Άννα - Μαρία Βέλλη, φαίνεται πως ήταν οι λόγοι που απομακρύνθηκαν.

Ο Νίκος Μπάρτζης, παρ' όλα αυτά αποφάσισε να πει το «ναι» στο φετινό Survivor All Star καταφέρνοντας αυτή τη φορά να φτάσει στον τελικό αλλά να λάβει τελικά τη 2η θέση, αφού νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο James Καφετζής, παρότι είχε να μιλήσει πολύ καιρό με τον άλλοτε συμπαίκτη και «αδερφό» του στο Survivor, θέλησε να τιμήσει τις όποιες καλές στιγμές είχαν ζήσει οι δυο τους και προέτρεψε με tweets που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό τους followers του να ψηφίσουν τον Νίκο Μπάρτζη, τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό, γιατί κατά την άποψή του άξιζε τη νίκη.

Αυτή η κίνηση έκανε πολλούς από τους fans που είχε το συγκεκριμένο δίδυμο να μιλούν ή να εύχονται για την επανένωση των δύο φίλων μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, ωστόσο ο Νίκος Μπάρτζης και πάνω που πήγε να χαρεί τις διακοπές του και την επιστροφή στην οικογένειά του, ξεκίνησαν οι φωτιές στη χώρα μας. Μία από τις περιοχές που επλήγησαν σοβαρά από τις φωτιές ήταν η Ρόδος, η οποία καιγόταν επί 10 μέρες συνεχόμενα. Ο James Καφετζής, όντας μόνιμος κάτοικος στο νησί από την πρώτη στιγμή έκανε ότι μπορούσε γαι να βοηθήσει είτε μεταφέροντας κόσμο με το τουριστικό σκάφος που διέθετε είτε κάνοντας αναρτήσεις συνεχώς στα social media του γράφοντας ποιες ήταν οι ανάγκες του νησιού.

Τις περισσότερες από αυτές τις δημοσιεύσεις ο Νίκος Μπάρτζης τις έκανε repost στα δικά του social media, με τους περισσότερους να πιστεύουν πως ίσως ο ίδιος μεταβεί και στο νησί της Ρόδου για να βοηθήσει τον James Kαφετζή, όπως έκανε κι εκείνος βοηθώντας τον με τη συμμετοχή του στο Survivor.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν έγινε, αφού ο ίδιος επέλεξε να βρεθεί με τους φίλους του από την Κόρινθο και το Ζευγολατιό στη Μύκονο συναντώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Στάθη Σχίζα, με τους οποίους ήρθε πιο κοντά στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι τρεις τους μαζί με την παρέα του Νίκου Μπάρτζη απόλαυσαν το φαγητό και τη νυχτερινή ζωή του νησιού ενώ απ' ότι φαίνεται η φιλία του με τον James Καφετζή προς το παρόν δεν πρόκειται να επιστρέψει.