Η μαμά του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor είναι η Ελληνίδα μάνα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η μαμά του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor είναι η Ελληνίδα μάνα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε

Μπορεί η αγάπη του κόσμου να είναι το έπαθλο που κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης από το Survivor All Star αλλά σαν την αγάπη της μάνας δεν έχει.

Ο Νίκος Μπάρτζης μπορεί να μην ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star, κατάφερε όμως να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να τερματίσει 2ος. Βέβαια, πιο σημαντική αγάπη γι' αυτόν είναι η αγάπη της οικογένειάς του και αυτό φάνηκε αρχικά σε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας που είχαν όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, όπου είδε μετά από αρκετούς μήνες τον μικρότερο αδερφό του, τον Κωνσταντίνο.

Ο αδερφός του είναι αρκετά ετοιμόλογος και εξοικειωμένος με την τηλεοπτική κάμερα ενώ ήταν και ο αρχηγός της κερκίδας που είχε δημιουργηθεί κατά τη βραδιά του ημιτελικού και του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης υπέρ του αδερφού του.

Από την άλλη οι γονείς του Νίκου Μπάρτζη, ο κύριος Γιώργος - με τον οποίο μοιάζει εκπληκτικά ο 28χρονος - και η κυρία Ελένη, όταν τον είδαν πριν τον ημιτελικό μετά από 6 μήνες περισσότερο ήθελαν να σιγουρευτούν ότι εκείνος ήταν καλά στην υγεία του τόσο εξαιτίας των κιλών που είχε χάσει όσο και εξαιτίας του προηγούμενου τραυματισμού του και άφησαν σε δεύτερη μοίρα το γεγονός πως ήταν ένας από τους φιναλίστ.

Ειδικά για τη μητέρα του, την κυρία Ελένη ήταν σοκαριστικό να βλέπει ξανά το παιδί της μετά από τόσο καιρό και αυτό που έκανε είναι να τον παρακολουθεί με προσοχή, ώστε να είναι σίγουρη ότι ο γιος της είναι καλά. Η σχέση μητέρας και γιου όπως και να 'χει είναι ιδιαίτερη.

Ο Νίκος Μπάρτζης ασχολείται με τις αγροτικές εργασίες της οικογένειάς του στην Κόρινθο ενώ διατηρεί και τη δική του επιχείρηση εστίασης.

Η μαμά του Νίκου Μπάρτζη είναι η Ελληνίδα μάνα που όλοι αγαπάμε

Αν και λιγομίλητη η μαμά του Νίκου Μπάρτζη, όπως τόνισε και ο Γιώργος Λιανός στον τελικό του Survivor All Star, τον αγαπάει πάρα πολύ και αυτό φάνηκε κι από το στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram, όπου εκείνη έχοντάς τον πια πίσω στην αγκαλιά της δεν μπορεί να τον αφήσει και τον γεμίζει φιλιά. Ο Νίκος Μπάρτζης έγραψε χιουμοριστικά: «Ώπα μάνα με σάλιωσες. Όπως πάντα ομιλητική». Καμιά φορά, όμως οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημά σου κι έτσι οι πράξεις παίρνουν τον «λόγο».

360125760_1975235732858628_715233638233301463_n.jpg

Παρ' όλα αυτά, και οι δύο γονείς του και ο αδερφός του είναι εκεί σε κάθε του σημαντική στιγμή, να στηρίζουν τις επιλογές του.