O Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει γενέθλια κι η Κατερίνα Γερονικολού του ευχήθηκε με μια περσινή φωτογραφία

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει γενέθλια κι η Κατερίνα Γερονικολού του ευχήθηκε με μια περσινή φωτογραφία

Την ώρα που η Κατερίνα Γερονικολού ευχήθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη με μια περσινή τους φωτογραφία από τα γενέθλιά του, όλοι αναρωτιούνται πώς δεν του φαίνεται η ηλικία.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και από το πρωί πολλοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν να του εύχονται με αναρτήσεις τους στα social media. O ηθοποιός έκλεισε τα 42 και τόσο οι συνάδελφοί του από τον χώρο της υποκριτικής όσο και οι followers του του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», ενώ ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του λέγοντας πόσο τυχερός αισθάνεται που «έκλεισε έναν χρόνο ακόμα πάνω στη γη».

https://www.instagram.com/p/CvOn8pnITdc/

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «Ένας χρόνος ακόμα πάνω στη γη και με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση !!! Χρόνια μου πολλά να με χαίρομαι και να είμαι Υγιής σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές».

Η Κατερίνα Γερονικολού του ευχήθηκε με ένα Instagram story με τη φωτογραφία που είχαν βγάλει μαζί πέρσι την ίδια μέρα στα γενέθλιά του.

364203874_306433478452690_4384725174954640093_n.jpg

Βέβαια, αυτό που σχολίασαν οι περισσότεροι followers του είναι πως ο ηθοποιός αν και έχει περάσει κατά 2 χρόνια τα 40 δεν του φαίνεται καθόλου κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πώς το κάνει.

364178925_1375184256545497_3876333161437014851_n.jpg

Η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Βάσω Λασκαράκη από το 2013 έως το 2017 ενώ έχουν μαζί μια κόρη, την 10χρονη σήμερα Εύα. O ίδιος λίγο μετά τον χωρισμό του ήρθε πιο κοντά με την Κατερίνα Γερονικολού και πλέον τα τελευταία σχεδόν 5 χρόνια είναι ζευγάρι. Αν και υπήρχαν φήμες που τους ήθελαν σε σχέση, οι δυο τους τις επιβεβαίωσαν με μια κοινή τους φωτογραφία τα Χριστούγεννα του 2018 με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν.

https://www.instagram.com/p/BrzsQXxgo_f/

Από τότε τους έχουμε απολαύσει μαζί, πέρα από το «Bachelor 3» και σε άλλες ταινίες όπως στο «Για πάντα» το 2019 - μια ταινία που ήταν παραγωγής του Γιάννη Τσιμιτσέλη με πρωταγωνιστές τους δυο τους - αλλά και στην θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, «Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη» την ίδια χρονιά.

Η Κατερίνα Γερονικολού θα συμμετάσχει και στη νέα ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που θα βγει τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, δηλώνοντας σε συνέντευξή της: «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί και τώρα που τον βλέπω για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πίσω από τις κάμερες είναι απελπιστικά ήρεμος, δηλαδή έχει μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη και μας οδηγεί όλους τους ηθοποιούς με ένα τρόπο πολύ πράο, που δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του».