Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου ξεκίνησαν διακοπές στις Μαλδίβες με την κόρη τους

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου ξεκίνησαν διακοπές στις Μαλδίβες με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονται στις Μαλδίβες με την μικρή Μελίτα και οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους θα σε ταξιδέψουν.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η 4χρονη κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019 και τους έκανε μια υπέροχη οικογένεια.

Η τραγουδίστρια και ο αθλητής είναι μαζί στην ζωή αλλά και στην ΤV αφού μας κρατούν καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Star και την εκπομπή «Breakfast @Star», η οποία θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν.

Η 43χρονη έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τον άντρα της ζωής της και σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφέρει: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή, έλεγα ότι είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός. Τελικά έχει περισσότερα καλά από όσα μου είχε δείξει στην αρχή».

Σε πρόσφατη συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα και το Hello η τραγουδίστρια τόνισε: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που έγινε βιαστικά. Δεν την σχεδίαζα -καθώς έχουμε και την διαφορά ηλικίας που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό. Εγώ ήμουν 38 χρονών κι ο Ετεοκλής 28. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί να κάνω σχέση μόνο για να δημιουργήσω οικογένεια. Το ίδιο κι ο Ετεοκλής. Δεν ήταν στο μυαλό του η δημιουργία οικογένειας. Μας προέκυψε κι είμαστε ευλογημένοι που ήρθε στην ζωή μας το παιδί μας γιατί όλοι βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Δεν είναι εύκολο για όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί».

To οικογενειακό ταξίδι στις Μαλδίβες

Πριν από λίγα 24ωρα η ευτυχισμένη οικογένεια έκανε βαλίτσες για έναν πολύ ξεχωριστό προορισμό, τον οποίο όπως μας αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου σχεδίαζαν πολύ καιρό να επισκεφθούν.

Η καλλιτέχνης δημοσίευσε μερικά Instagram-stories και μοιράστηκε με τους followers τη χαρά της που θα ταξιδέψει στις Μαλδίβες με την κόρη, τον άντρα και τους κουνιάδους της.

«Έφτασε η ώρα για τις διακοπές μας. Πάντα λέμε θα βάλουμε στη βαλίτσα 5 μαγιό και 2 σορτσάκια και τελικά δεν είναι ποτέ αυτά είναι πολύ περισσότερα. Είμαστε επιτέλους έτοιμοι για να πάμε ταξίδι σε λίγες ώρες. Σε λίγες ώρες θα σας πω που θα πάμε, είναι ένα μέρος μακρινό, είναι κάτι που σχεδιάζουμε χρόνια», είπε on camera η Ελένη Χατζίδου.

https://www.instagram.com/p/CvU_hzINM4A/

Ο Θανάσης Παύλου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του Ετεοκλή και ο ίδιος έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια.

1690783101431-857706050-xatzidou11.jpg

Aνάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram, ξεχώρισε η φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την μικρή Μελίτα να κοιμάται στο αεροδρόμιο, στην αγκαλιά της μαμάς της.

1690783079915-444794043-xatzidou12.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της αγαπημένης οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: eleni.hatzidou