H Ιωάννα Λίλη πόζαρε με την 16χρονη κόρη της Μαρία Ζαγοράκη κι όλοι μίλησαν για 2 top models

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ιωάννα Λίλη πόζαρε με την 16χρονη κόρη της Μαρία Ζαγοράκη κι όλοι μίλησαν για 2 top models

H κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη, Μαρία, εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα ενώ δίπλα στη μαμά της δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια από τις δύο ήταν κάποτε μοντέλο.

Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον ευρωβουλευτής, παντρεύτηκαν το 2006 στην Καβάλα επισημοποιώντας τη σχέση τους σε έναν γάμο που αν και ήταν πιο κλειστός συζητήθηκε αρκετά από τα μέσα της εποχής.

Οι δυο τους μεγάλωσαν την οικογένειά τους αποκτώντας δύο παιδιά, τη 16χρονη Μαρία και τον 13χρονο Γιάννη.

lili-zagoraki364540685_675477983961640_6098553015782385843_n.jpg

Η σχέση της Ιωάννας Λίλη με την κόρη της

Η Ιωάννα Λίλη έχει πολύ καλή σχέση και με τα δυο της παιδιά, όπως δείχνουν και τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram από την καθημερινότητά τους.

Ωστόσο, τώρα που η κόρη της είναι και λίγο πιο μεγάλη φαίνεται πως οι δυο τους περνάνε ακόμα πιο ωραίες στιγμές μαζί, βγάζοντας συχνά selfies, κάνοντας βόλτες και κάθε λογής δραστηριότητα, παρότι η Ιωάννα Λίλη είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως κάποιες φορές φοβάται μήπως «μένει πίσω». Χαρακτηριστικά είχε πει:

«Μπορεί να νιώθω ότι έχω μείνει χρόνια πίσω και σε κάποιες απόψεις ίσως είμαι οπισθοδρομική. Συζητώ με την κόρη μου και πάνω στην κουβέντα ακούω φράσεις και λέξεις που δεν τις πιάνω, είναι της νέας γενιάς».

Στην πρόσφατη ανάρτηση δε του πρώην μοντέλου με την κόρη της Μαρία, οι δυο τους πόζαραν σαν άλλα top models μπροστά από τον καθρέφτη φορώντας τα καλά τους, πιθανώς για κάποια βραδινή τους έξοδο, τώρα που είναι σε mood διακοπών.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση της Ιωάννας Λίλη όλοι συμφώνησαν πως οι δυο τους έδειχναν πολύ όμορφες ενώ η 16χρονη φαίνεται να έχει πάρει τα γονίδια και τις αναλογίες της μαμάς της, μιας και δεν ξεχώριζες ποια από τις δύο ήταν το μοντέλο.