Η 15χρονη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου είναι μία καλλονή: Οι διακοπές και το σπίτι τους στην Πάτμο

Η 15χρονη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου είναι μία καλλονή: Οι διακοπές και το σπίτι τους στην Πάτμο

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μένει μόνιμα στη Σουηδία αλλά το φετινό καλοκαίρι επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά για διακοπές τη χώρα μας. 

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι ένα γνώριμο σε όλους μας πρόσωπο, κυρίως από το μικρό διάστημα κατά το οποίο εργαζόταν και ως δημοσιογράφος στην Ελλάδα, από την παρουσίαση της Eurovision αλλά και από την κοινωνική της δράση στη Σουηδία, χώρα στην οποία μεγάλωσε και δούλεψε.

Κάθε καλοκαίρι όπως και το φετινό, βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας. Μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, μας αποκάλυψε εκτός από το ειδυλλιακό μέρος της Πάτμου όπου βρίσκεται και την εντυπωσιακή κόρη της Μελίνα η οποία είναι πανέμορφη, αλλά και τη φιλία της με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

https://www.instagram.com/p/Cu1qB6rMcPH/

Γυμναστική με την Τατιάνα Μπλάτνικ και αγκαλιές με την Μελίνα

Η κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, Μελίνα Λίντσγκογκ, κόρη του επίσης δημοσιογράφου Γιόχαν Λίντσγκογκ, έρχεται από τότε που ήταν μωρό στην Ελλάδα μαζί με την μαμά της και τη γιαγιά της Χρυσούλα. Η μητέρα της ήθελε να αισθάνεται τη χώρα μας ως την κύρια πατρίδα της, εκτός από τη Σουηδία όπου μεγάλωσε.

https://www.instagram.com/p/CsN9lkkA2OW/

Τον Μάιο η Μελίνα έγινε 15 χρονών και πόζαρε στην αγκαλιά της περήφανης μαμάς της: «Είναι δύσκολο το να περιγράψω πως νιώθω για το ένα και μοναδικό μου παιδί. Μοιάζει σαν χθες όταν τη θήλαζα και της τραγουδούσα κάθε βράδυ. Και τώρα την κοιτώ που είναι έφηβη, που κάνει τα δικά της σχέδια για το μέλλον, ζητώντας μου λίγο χώρο. Δεν θέλω χώρο. Θέλω να την έχω διαρκώς για μία ζωή στην αγκαλιά μου. Θέλω να είμαι δίπλα της, ακόμη και αν δεν θα είμαι σε λίγο το νούμερο ένα της ζωής της», έγραψε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/p/Cr56sUYtPkj/

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μας έδειξε σε αυτές τις διακοπές και το σπίτι των φίλων της στο οποίο διαμένει στην Πάτμο, ένα μικρό παράδεισο δίπλα στη θάλασσα: «Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό είναι το μόνο μέρος που μπορώ να ηρεμήσω» όπως έγραψε σε ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CuZrFuQNS76/

Φαίνεται όμως πως η δημοσιογράφος έχει και το δικό της μικρό καταφύγιο, ένα μικρό σπίτι δικής της ιδιοκτησίας στο νησί, το οποίο αναμόρφωσε αυτές τις ημέρες με τη βοήθεια του κηπουρού της, όπως μας πληροφόρησε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CvAP0mxNjzv/

Λίγες μέρες πριν και ενώ ήταν στην Αθήνα, η δημοσιογράφος συναντήθηκε με μία πολύ καλή της φίλη, την Τατιάνα Μπλάτνικ. Με την οποία μάλιστα γυμνάστηκαν μαζί στο ίδιο γυμναστήριο, ένα ακόμη δείγμα της στενής τους σχέσης.

https://www.instagram.com/p/CujJ5U-gBLQ/