Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει σαν μοντέλο 11 μήνες μετά τη γέννα και η αδερφή της είπε το αυτονόητο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει σαν μοντέλο 11 μήνες μετά τη γέννα και η αδερφή της είπε το αυτονόητο
Instagram

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε επίσης μία μεγάλη αλήθεια για την 25χρονη ηθοποιό. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και 11 μήνες η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Όπως είναι γνωστό, η όμορφη ηθοποιός στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει ριζικά ενώ σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο κριτής του MasterChef αποκάλυψε πως ο γιος τους θα πάρει το όνομα Κίμωνας. Το ταιριαστό ζευγάρι είναι μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια με τον θείο Λέο, να έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη γνωριμία τους που έγινε μέσα από τα social media.

Αν και η καθημερινότητα της Χρύσας έχει αλλάξει εντελώς -καθώς το μωρό αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα, η περήφανη μαμά μοιράζεται κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της. Και μπορεί στις αναρτήσεις της να αποφεύγει να μοιράζεται πλάνα από την προσωπική της ζωή ωστόσο στα posts της δείχνει κάποιες λήψεις με φόντο τις εξόδους της στην πόλη. Σε αυτές τις λήψεις, ξεχωρίζουν και τα looks της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η νεαρή κοπέλα πόζαρε χαμογελαστή στον φακό. Φορώντας midi εφαρμοστό μπλε φόρεμα το look ολοκλήρωσε με mules.

https://www.instagram.com/p/CuRxJI3Nzsb/

Τα λόγια της αδερφής της και της ηθοποιού Κωνσταντίνας Μιχαήλ είναι ακριβώς αυτά που σκεφτήκαμε.

1690966667013-896240705-Untitled.png

Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας όπως τις έχει αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram.

Η γνωριμία μέσω social media

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Έλενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.

210249851_5915139351859582_1321630281860390101_n.jpg

Σε άλλη συνέντευξη, όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», απάντησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

«Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Μιλώντας για τον γιο του πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει».