Brad Pitt: Συνεχίζει να το ζει με την 32χρονη αγαπημένη του στο Chateau Miraval

Brad Pitt: Συνεχίζει να το ζει με την 32χρονη αγαπημένη του στο Chateau Miraval

Πηγή από το περιβάλλον της 32χρονης αγαπημένης του Brad Pitt τονίζουν στο People πως η σχέση τους καλά κρατεί.

Ο Brad Pitt έχει γυρίσει από το περασμένο φθινόπωρο μια νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή και ο δεσμός με την 32χρονη Ines De Ramon καλά κραττεί. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον της σχεδιάστριας κοσμημάτων.

Η σχέση σοβαρεύει

«Τα πάνε καλά και ο δεσμός δυναμώνει. Περνάνε πολύ χρόνο μαζί και το καλοκαίρι έχουν απολαύσει ο ένας τη συντροφιά του άλλου, κι αυτό είναι κάτι που το βλέπουν όσοι βρίσκονται κοντά τους»

https://www.instagram.com/p/CvP88_ipJYz/

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People, ο Brad έχει σταματήσει αυτό το διάστημα τα γυρίσματα της ταινίας Formula One εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων στο Hollywood και έχει παραπάνω χρόνο για να περάσει με την καλή του.

Και που θα περάσει έξτρα χρόνο; Μα φυσικά στο Chateau Miraval, το οποίο αγαπά, στο οποίο παντρεύτηκε τη Jolie και το οποίο αποτελεί το μήλον της έριδος με την Angelina 6,5 χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Τον Δεκέμβριο του 2022, στα γενέθλια του Pitt, τα 59α, ο φακός είχε εντοπίσει την Ines στο πλευρό του ηθοποιού και η ευτυχία δεν κρυβόταν.

Σύμφωνα επίσης με πηγή του ET, ο Brad βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση αυτή και η Ines ενοχλείται μόνο από την προσοχή των μίντια στο πρόσωπό της:

Ποια είναι η Ines

https://www.instagram.com/reel/CpLLZQ1LMM5/

Η De Ramon έχει τελειώσει σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Geneva το 2013, στη διοίκηση επιχειρήσεων και είναι παράλληλα πιστοποιημένη διατροφολόγος ενώ πλέον έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία κοσμημάτων και το διάστημα αυτό είναι επικεφαλής στον Οίκο Anita Ko Jewelry. Η Ines De Ramon, είναι η καστανή καλλονή η οποία ήταν ζευγάρι από το 2018 και παντρεμένη από το 2019 με τον 40χρονο γόη της σειράς Vampire Diaries, Paul Wesley.

Η κοινή εμφάνιση σε συναυλία

Παντρεμένοι από το 2019, η Ines και ο Paul ανακοίνωσαν πριν μερικούς μήνες πως χωρίζουν παρότι στα social media τους ο έρωτάς του φαινόταν αψεγάδιαστος.

ines.jpg

Εκείνη, έχει κάνει prive το προφίλ της στο Instagram και η κοινή εμφάνιση με τον Brad Pitt σε συναυλία του Bono στο Los Angeles το 2022, ήταν η επιβεβαίωση πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Ο Pitt εντοπίστηκε σε τρυφερές στιγμές με την 32χρονη, ανάμεσα σε άλλους διάσημους φίλους του Brad, όπως η Cindy Crawford, και ο Sean Penn και η διαφορά ηλικίας τους είναι περίπου 30 χρόνια αλλά ο έρως χρόνια δεν κοιτά και Brad θα είναι για πάντα ο Benjamin Button μας.

Ο Pitt έφυγε με το Tesla του και η De Ramon με τον σωματοφύλακά του για να μην δώσουν στόχο αλλά η Daily Mail τους έκανε χαλάστρα.

Πάντως, ο Pitt δεν ήταν η αιτία του χωρισμού του έτερου γόη Weslwey, ο οποίος έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του και είναι ερωτευμένος με το 22χρονο μοντέλο Natalie Kuckhenburg.

Το νέο κορίτσι του Brad Pitt υπήρξε παντρεμένο με άλλον διάσημο γόη του Hollywood