«20 χρόνων εδώ», είπαν στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου και απάντησε με μια μεγάλη αλήθεια

«20 χρόνων εδώ», είπαν στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου και απάντησε με μια μεγάλη αλήθεια

 Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1977 αλλά με το νέο της λουκ και τη νέα της πόζα θυμίζει τον 20χρονο εαυτό της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πάντα θα μας ξαφνιάζει με τις αλλαγές της, είτε μιλάμε για το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, την καριέρα της στο θέατρο, το σινεμά ή το τραγούδι, είτε για τα κιλά, το ντύσιμο και το στυλ της συνολικά.

Kι αυτή τη φορά η αλλαγή με τα ράστα μαλλιά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους fans της.

Στην πόζα με ολόσωμο μαγιό από τις διακοπές στην Κρήτη, το σχόλιο για το πόσο νέα φαίνεται η Αναστασοπούλου, την έκανε να απαντήσει πως το μέσα της βγήκε και έξω! Τι κι αν στα μέσα Ιουλίου η Πηνελόπη έσβησε 46 κεράκια στην τούρτα της, μέσα της νιώθει 20 χρονών!

penelope4.jpg
penelope3.jpg

«Να το το κορίτσι μας το έφηβο», ήταν το σχόλιο της Ζέτας Δούκα ενώ η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε: «20 χρόνων εδώ ε», με την Πηνελόπη να απαντά:

Το ανατρεπτικό look

Πριν λίγες ημέρες η Πηνελόπη Ανασταστοπούλου, αποφάσισε να κάνει το πιο hot look του καλοκαιριού. Έκανε τα μαλλιά της ράστα! Μέσα από ένα story που ανέβασε η ηθοποιός στο profile της μας έδειξε τα μακριά ράστα που αποφάσισε να κάνει σε όλα τα μαλλιά της. Και μετά ήρθαν τα σταθερά posts και τα reels.

Η μεγάλη αλλαγή της Πηνελόπης Ανασταστοπούλου την έκανε αγνώριστη

Το χτένισμα της Πηνελόπης είναι ένα απίστευτα ανατρεπτικό look, το οποίο ταιριάζει τέλεια με το ροκ στυλ της. Μπορεί τα ράστα να είναι ένα seasonal χτένισμα, παρόλα αυτά παραπέμπει πολύ στο mermaid trend που επικρατεί παντού τον τελευταίο χρόνο. Αν δηλαδή, έχεις ανάγκη από μία αλλαγή στην εμφάνισή σου τα ράστα είναι το απόλυτο beach look.

https://www.instagram.com/reel/CvXOufGAAXd/

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι έχασε 14 κιλά και είναι κάπως έτσι

Πέρα από τα μαλλιά, οι followers σχολίασαν και το σμιλεμένο σώμα της ηθοποιού, η οποία και στο παρελθόν είχε μιλήσει για την αυξομείωση του βάρους της.

Όταν μάλιστα είχε χάσει 14 κιλά, η Αναστασοπούλου είχε αποκαλύψει:

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την εμφάνισή της στο παρελθόν, η Πηνελόπη είχε αποκαλύψει πως έχει υποστεί bullying για την εμφάνισή της, και μάλιστα «πολλές φορές».

«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά απ'ότι θα πρεπε για μια φωτογράφιση στα ξεκινήματά μου, λες και εγώ πήγα για μοντέλο να φωτογραφηθώ. Τέτοια παράξενα πράγματα, τα οποία ήταν στην αρχή αρκετά "πληγωτικά", αλλά μπήκα στην διαδικασία να απενοχοποιήσω όλο αυτό το πράγμα και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων ανθρώπων, γιατί εγώ ξέρω πώς θέλω και πώς μπορώ να είμαι».