Η μεγάλη αλλαγή της Πηνελόπης Ανασταστοπούλου την έκανε αγνώριστη

Η μεγάλη αλλαγή της Πηνελόπης Ανασταστοπούλου την έκανε αγνώριστη

Η Πηνελόπη υιοθέτησε το απόλυτο summer hair του καλοκαιριού. Έκανε τα μαλλιά της ράστα!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της, άλλωστε είναι κάτι το οποίο το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Συνεχώς δοκιμάζει νέα look στην εμφάνισή της, τα οποία της πηγαίνουν πολύ. Δε θα ξεχάσουμε τα ροζ βαμμένα μαλλιά της, τα πολύ ξανθά μακριά μαλλιά της ή το pixie cut που είχε υιοθετήσει. Η ίδια στην καραντίνα είχε πει, ότι αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά γιατί είχαν γίνει πολύ αδύναμα.

https://www.instagram.com/p/CrWDogcsuQ9/

Το ανατρεπτικό look

Αυτή τη φορά όμως, μιας και διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, η Πηνελόπη Ανασταστοπούλου, αποφάσισε να κάνει το πιο hot look του καλοκαιριού. Έκανε τα μαλλιά της ράστα! Μέσα από ένα story που ανέβασε η ηθοποιός στο profile της μας δείχνει τα μακριά ράστα που επίλεξε να κάνει σε όλα τα μαλλιά της.

O Θάνος Πετρέλης δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για τις 4 γυναίκες της ζωής του

penelopeanastasopoulou_329238061_495842412738168_1028633087562967117_n.jfif

@penelopeanastasopoulou

Τα ράστα είναι ένα super summery χτένισμα, το οποίο σε βγάζει ασπροπρόσωπη για τουλάχιστον δυο μήνες. Πώς; Με το να έχεις τα μαλλιά σου, καλοχτενισμένα από το πρωί έως το βράδυ συνεχώς.

Το χτένισμα που μοιάζει με τα μαλλιά της γοργόνας

Το χτένισμα της Πηνελόπης είναι ένα απίστευτα ανατρεπτικό look, το οποίο ταιριάζει τέλεια με το ροκ στυλ της. Μπορεί τα ράστα να είναι ένα seasonal χτένισμα, παρόλα αυτά παραπέμπει πολύ στο mermaid trend που επικρατεί παντού τον τελευταίο χρόνο. Αν δηλαδή, έχεις ανάγκη από μία αλλαγή στην εμφάνισή σου τα ράστα είναι το απόλυτο beach look.

363913312_932766471129103_8216106633493902340_n.jpg

@penelopeanastasopoulou

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις αν αποφασίσεις να υιοθετήσει το χτένισμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, είναι ότι τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεται να λούζεις τα μαλλιά σου ανά 5 μέρες με μία φορά την εβδομάδα. Παρόλα αυτά, η συχνότητα του λουσίματος είναι προσωπική υπόθεση, γι' αυτό keep going!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάς σύστησε το νέο αγαπημένο μέλος στην οικογένειά της και το γέμισε φιλιά