Oι κοινές διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου με γνωστή Youtuber και το σχόλιό της στην αποτυχία του

Oι κοινές διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου με γνωστή Youtuber και το σχόλιό της στην αποτυχία του

Οι κοινές διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου με την γνωστή youtuber και το τρολάρισμα για την επική βουτιά του. 

Σχεδόν τις μισές Κυκλάδες έχει επισκεφτεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την παρέα του, μετά τον τελικό του Survivor All Star. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αντίπαρο και μία αποτυχία του που θύμισε και τους αγώνες του στον Άγιο Δομίνικο, μας αποκάλυψε και την γνωστή Youtuber που ήταν στην παρέα του.

https://www.instagram.com/p/CusC27lr598/

«Μπράβο Φαίδων»

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε από τις αναρτήσεις που ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε κάνει στο Instagram, πως στην παρέα του, ήταν ο κολλητός του Fipster και η Βάλεια Χατζηθεοδώρου μαζί με τον σύντροφό της Πέτρο Πυλαρινό, τον τραγουδιστή από τους Alcatrash.

https://www.instagram.com/p/CvP7No9t7--/

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε τις διακοπές του από την Σκύρο και με όλη την παρέα συναντήθηκε στη συνέχεια στα Κουφονήσια, στην Πάρο και τώρα στην Αντίπαρο. Στις αναρτήσεις του και τα stories του στο Instagram, τρολάρει διαρκώς τα όσα κάνουν και κυρίως τον Fipster που κοιμάται διαρκώς.

fipster.jpg

Αυτή τη φορά όμως ήρθε η σειρά κάποιας άλλης, να τρολάρει τον ίδιο τον Κωνσταντίνο και κάπως έτσι μας αποκαλύφθηκε πως η γνωστή Υoutuber Dat Lilly (σ.σ Aγγελική Κόκλα) είναι στην παρέα τους.

Ο Βασάλος με μεγάλη αποτυχία προσπάθησε να ισορροπήσει στη σανίδα του sup έχοντας μαζί τη Βάλεια και τον Fipster και η Dat Lilly σχολίασε με την viral έκφραση «Μπράβο Φαίδων».

Η Υoutuber που μοιάζει αρκετά και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη όπως διαπίστωσαν κάποιοι followers του, είχε κάνει μία ανάρτηση με την Βάλεια «προδίδοντας» την παρουσία της. Από όσο γνωρίζουμε βέβαια και από το παρελθόν είναι πολύ καλή φίλη εδώ και χρόνια με τον Fipster και έτσι έχει γνωρίσει και τον Κωνσταντίνο.

dat_lilly_365062129_18381318619043950_4653961059311888246_n-(1).jpg