Η Kylie Jenner έκλεισε τα 26 και η Kris Jenner της ευχήθηκε με το πιο ωραίο #throwback βίντεο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Kylie Jenner έκλεισε τα 26 και η Kris Jenner της ευχήθηκε με το πιο ωραίο #throwback βίντεο

H Kylie Jenner γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της στην παραλία ενώ η μαμά και η αδερφή της Kendall της ευχήθηκαν δημόσια με φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική της ηλικία.

H Kylie Jenner έκλεισε την Πέμπτη 10 Αυγούστου τα 26 και το γιόρτασε περνώντας τη μέρα της στη θάλασσα, δημοσιεύοντας στα social media της κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό στις οποίες ήταν άκρως εντυπωσιακή, ενώ είχε ολοκληρώσει το look της προσθέτοντας κάποια χρυσά κοσμήματα.

Η μικρότερη κόρη της Kris Jenner έγινε κι αυτή γνωστή μέσα από τη συμμετοχή ολόκληρης της οικογένειάς της στην ριάλιτι εκπομπή Keeping Up With The Kardashians, ενώ ασχολείται με το modelling και έχει και τη δική της εταιρεία καλλυντικών, την Kylie Cosmetics.

Παράλληλα, η 26χρονη έχει αποκτήσει μια κόρη, την 5χρονη Stormi Webster κι έναν γιο, τον 1 έτους Aire Webster, όσο ήταν σε σχέση με τον ράπερ Travis Scott, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2017 μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, όπου χώρισαν οριστικά καθώς φαίνεται.

kyliejenner_346841976_6700340089976557_546878084220345252_n.jpg

Η μέρα των γενεθλίων της Kylie τελείωσε με την ίδια να φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο στενό φόρεμα με ιδιαίτερα κοψίματα στο πίσω μέρος του και να ευχαριστεί για τις ευχές τους followers της μέσα από κάποιες πόζες της σε σκάφος, την ώρα που

Οι ευχές από την Kris Jenner και την Κendall

Η Kylie πέρα από τις ευχές των χιλιάδων followers της δέχθηκε τα «χρόνια πολλά» και από την μαμά της αλλά και την αδερφή της.

Η Kris Jenner δημοσίευσε στο Instagram της ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τη ζωή της Kylie απ' όταν ήταν μικρή, έχοντας ακόμα και πλάνα από τις πρώτες στιγμές της γέννησής της. Όσον αφορά τη λεζάντα, η μαμά της Kylie έγραψε έγραψε κάποια πολύ τρυφερά λόγια:

«Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι μου @kyliejenner!!!! Μπορεί να είσαι η μικρότερη αλλά μερικές φορές είσαι πολύ πιο σοφή και πιο ώριμη από μένα!!!! Σε ευχαριστώ που μου έδωσες άλλο ένα κεφάλαιο στη μητρότητα… είσαι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής μου και είμαι τόσο περήφανη για τη γυναίκα που έγινες. Με εκπλήσσεις κάθε μέρα με τη σοφία, την αγάπη, την ευαισθησία και τη συμπόνια σου. Είσαι η πιο καταπληκτική κόρη, μητέρα, αδερφή, θεία, εγγονή και BFF για όλους όσους γνωρίζεις! Είμαι τόσο περήφανη για σένα… Είσαι τόσο γλυκιά, ευγενική με όλους, γενναιόδωρη, αστεία, τρυφερή, έξυπνη, δημιουργική, αποφασιστική και πάντα γεμάτη εκπλήξεις. Οι σχεδιαστικές σου ικανότητες δεν υστερούν σε τίποτα και μου αρέσουν οι δεξιότητές σου στη μόδα και η αισθητική που δημιουργείς. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις μετά!! Σε αγαπώ κοριτσάκι μου περισσότερο από όσο θα μάθεις ποτέ, και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που με διάλεξε να γίνω μαμά σου! xoxo».

https://www.instagram.com/reel/Cvw9NqMuj7d/

Η αδερφή της η Kendall κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο αναρτώντας μια φωτογραφία με εκείνη να έχει στην αγκαλιά της την Kylie μωρό ενώ έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια μικρή μου αδερφή».

kendall-jenner-posts-for-kylie-birthday-081023-01-9809562f76d04fa0b903515ea9f5b58b.jpeg

H Kylie για τις πλαστικές επεμβάσεις

Πριν λίγους μήνες η Kylie Jenner είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Homme Girls» τονίζοντας πως «δεν είναι τόσο πλαστική, όσο νομίζει ο κόσμος».

«Νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση για μένα, ότι έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου και ότι είμαι πολύ ανασφαλής άνθρωπος. Πραγματικά δεν ισχύει. Πάντα ήμουν εκείνο το άτομο στο δωμάτιο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ακόμα και ως παιδί. Έκανα ένα filler χειλιών κι ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Δεν το μετανιώνω, αλλά και χωρίς αυτό, πάντα πίστευα ότι ήμουν χαριτωμένη», δήλωσε η 25χρονη χαρακτηριστικά.

«Θα ράγιζε η καρδιά μου αν η κόρη μου θελήσει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις όπως εγώ»

Στο φινάλε των «Kardashians» η 25χρονη εξομολογήθηκε πως θα ράγιζε η καρδιά της αν η 5χρονη κόρη της, Stormi, έκανε πλαστική επέμβαση σε νεαρή ηλικία όπως εκείνη.

«Προφανώς, έχω μια κόρη και θα μου ραγίσει την καρδιά αν ήθελε να φτιάξει το σώμα της στα 19 της. Eίναι το πιο όμορφο πράγμα».

https:

Πηγή άρθρου: www.people.com