Η Kylie Jenner μετανιώνει για τις πλαστικές στην εφηβεία και φοβάται μη γίνει η κόρη της σαν εκείνη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kylie Jenner μετανιώνει για τις πλαστικές στην εφηβεία και φοβάται μη γίνει η κόρη της σαν εκείνη

Η Kylie Jenner έχει ομολογήσει ότι υπήρξε υπερβολική με τις αισθητικές παρεμβάσεις και έχει εκφράσει τους φόβους της για το παράδειγμα που έδωσε στην κόρη της, Stormi.

H Kylie και η Kendall Jenner έχουν μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνες να μεγαλώνουν έχοντας διαρκώς στραμμένα πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο φινάλε της τρίτης σεζόν του reality «The Kardashians» οι δύο αδερφές εξομολογήθηκαν ότι τα μέσα ενημέρωσης και οι παπαράτσι τις κυνηγούσαν όταν ήταν έφηβες, δημιουργώντας τους ασφυκτική πίεση.

H Kendall Jenner έκανε την πιο άβολη δήλωση για τη φήμη και την οικογένειά της

«Θυμάμαι όταν ήμουν 19, φορούσα αυτό το πολύχρωμο φόρεμα, και καθώς μπαίνω στο αυτοκίνητο, ο παπαράτσι σηκώνει τη μηχανή του και εστιάζει κάτω από τη φούστα μου και βγάζει φωτογραφία. Ένιωσα κυριολεκτικά τόσο παραβιασμένη. Έκλαιγα στο αυτοκίνητο, ήμουν αγχωμένη όλη τη νύχτα και ολόκληρη την επόμενη μέρα αφού σκεφτόμουν ότι αυτή η αμήχανη φωτογραφία μου θα κυκλοφορήσει παντού», είπε οn camera η Kylie.

Και πρόσθεσε: «Η φωτογραφία βγήκε στη Daily Mail, μπορούσες να δεις το εσώρουχό μου και η λεζάντα ήταν η Kylie με λίγη αξιοπρέπεια. Είμαι έκπληκτη που εξακολουθώ να είμαι ένας ευτυχισμένος κανονικός άνθρωπος με όλα όσα έχω περάσει».

H Kendall συμφώνησε με τα λεγόμενα της αδερφής της και αναρωτήθηκε που είναι όλοι αυτοί οι αγενείς φωτογράφοι που τους είχαν φερθεί άσχημα στο παρελθόν.

H αλήθεια της Kylie για τις πλαστικές επεμβάσεις

Στα τελευταία επεισόδια του reality της διάσημης οικογενείας η Kylie συζήτησε με την κολλητή της, Stassie Karanikolaou και έδειξε μια πιο συναισθηματική πλευρά του εαυτού της. Η 25χρονη εξέφρασε τη λύπη της για πολλές χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στο παρελθόν και αποκάλυψε ότι λίγο πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της, κάτι το οποίο έχει μετανιώσει.

«Μακάρι, προφανώς, να μην τα έκανα ποτέ στην αρχή», είπε η Jenner. «Θα συνιστούσα σε όποιον το σκέφτεται να περιμένει μέχρι να αποκτήσει παιδιά», είπε με ειλικρίνεια η νεαρή τηλεπερσόνα.

Πριν λίγους μήνες η Kylie Jenner είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Homme Girls» τονίζοντας πως «δεν είναι τόσο πλαστική, όσο νομίζει ο κόσμος».

«Νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση για μένα, ότι έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου και ότι είμαι πολύ ανασφαλής άνθρωπος. Πραγματικά δεν ισχύει. Πάντα ήμουν εκείνο το άτομο στο δωμάτιο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ακόμα και ως παιδί. Έκανα ένα filler χειλιών κι ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Δεν το μετανιώνω, αλλά και χωρίς αυτό, πάντα πίστευα ότι ήμουν χαριτωμένη», δήλωσε η 25χρονη χαρακτηριστικά.

«Θα ράγιζε η καρδιά μου αν η κόρη μου θελήσει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις όπως εγώ»

Στο φινάλε των «Kardashians» η 25χρονη εξομολογήθηκε πως θα ράγιζε η καρδιά της αν η 5χρονη κόρη της, Stormi, έκανε πλαστική επέμβαση σε νεαρή ηλικία όπως εκείνη.

«Προφανώς, έχω μια κόρη και θα μου ραγίσει την καρδιά αν ήθελε να φτιάξει το σώμα της στα 19 της. Eίναι το πιο όμορφο πράγμα».

https:

Η Jenner συνέχισε λέγοντας ότι θέλει απλώς να είναι η «καλύτερη μαμά και το καλύτερο παράδειγμα» για τα παιδιά της.

«Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκείνη και να τα κάνω όλα διαφορετικά επειδή δεν θα άγγιζα τίποτα», κατέληξε.

Πηγή κεντρικής: kyliejenner