Ο Σάκης Ρουβάς όπως τραγουδούσε φίλησε την Κάτια αλλά ο γιος τους Αλέξανδρος ενθουσίασε τους fans

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σάκης Ρουβάς όπως τραγουδούσε φίλησε την Κάτια αλλά ο γιος τους Αλέξανδρος ενθουσίασε τους fans

Η Κάτια Ζυγούλη είναι πάντα «εκεί» για να στηρίξει τον Σάκη Ρουβά αλλά κι οι άντρες της ζωής της την έχουν σαν τα μάτια τους, όπως φάνηκε στο βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πολύ ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Είναι μαζί περίπου από το 2003, όπου και γνωρίστηκαν στα πλαίσια της συνεργασίας τους για διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας κι από τότε είναι αχώριστοι. Έχουν αποκτήσει, μάλιστα και τέσσερα παιδιά, την 15χρονη Αναστασία, τον 12 ετών Αλέξανδρο, την 10χρονη Αριάδνη και τον Απόλλωνα που έκλεισε φέτος τα 7.

Ο τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζει στην αγαπημένη του Κάτια τον έρωτά του δημοσιεύοντας είτε κοινές τους φωτογραφίες γράφοντας μαζί τρυφερά λόγια - όπως σε αυτήν του την ανάρτηση που είχε γράψει: «Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου», με αφορμή την ονομαστική της γιορτή -

https://www.instagram.com/p/ClYZEwGt2TN/

είτε βίντεο που την φιλάει τρυφερά, όπως έκανε χθες διακόπτοντας για λίγο το τραγούδι και πλησιάζοντάς την με πολλή αγάπη γεμίζοντάς την φιλιά.

Άλλωστε, η Κάτια Ζυγούλη είναι πάντα δίπλα στην σκηνή όταν εκείνος τραγουδάει για να τον στηρίζει, αφού είναι η πιο μεγάλη του fan. Κι ο Σάκης Ρουβάς για ακόμα μια φορά, όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί την ευχαρίστησε δημοσιεύοντας αυτή την στιγμή τους και γράφοντας στην λεζάντα: «Η δύναμή μου» προσθέτοντας και το emoji σε σχήμα καρδιάς.

https://www.instagram.com/reel/Cv2nE5eN0pn/

Τα σχόλια των followers

Όπως ήταν φυσικό η γεμάτη έρωτα κίνηση του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη έκανε τους followers του να «λιώσουν».

Ακόμα περισσότερο, όμως τους ενθουσίασε η αγκαλιά στην Κάτια από τον γιο τους Αλέξανδρο, ο οποίος βρισκόταν εκεί και βλέποντας τη συγκίνηση της μαμάς του μετά το φιλί που της έδωσε ο Σάκης Ρουβάς την πήρε μια γλυκιά αγκαλιά.

Όπως φαίνεται το ζευγάρι έχει δώσει τις σωστές βάσεις στα παιδιά τους.