5 φορές που ο Σάκης Ρουβάς είπε το «σ΄έχω ερωτευτεί» δημόσια στη μάνα των παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη

5 φορές που ο Σάκης Ρουβάς είπε το «σ΄έχω ερωτευτεί» δημόσια στη μάνα των παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη

Η αμακιγιάριστη φωτογραφία της Κάτιας με λεζάντα το «Σε λατρεύω» και άλλες τέσσερις φόρες που εκθείασε δημόσια τη γυναίκα της ζωής του. 

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο λαμπερά αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Φέτος μετρούν περισσότερα από 17 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα τελευταία χρόνια ζουν στο Νέο Βουτζά και μεγαλώνουν τα 4 παιδιά τους δίπλα στην φύση και κοντά στην θάλασσα. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο δημοσιεύουν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους, δίνοντάς μας μια γεύση από τον χώρο τους, τον οποίο έχουν επιμεληθεί με πολύ αγάπη.

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Instagram όπου διαθέτει 930 χιλιάδες followers. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσίευσε #couplegoals φωτογραφίες με την μητέρα των παιδιών του, υπενθυμίζοντάς μας γιατί Ρουβάς-Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

H τρυφερή αφιέρωση του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη

Στις 14 Μάϊου, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του στο Instagram και έγραψε: «Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας🌼 Σε λατρεύω❤️ #sakiskatia #mothersday».

https://www.instagram.com/p/CsO2VITtvHd

Η Μαρία Μενούνος είναι μία πραγματική Ρουβίτσα: Το «Σ' αγαπώ» του Σάκη & τo throwback της Eurovision

+5 φορές που ο Σάκης Ρουβάς εκθείασε τη μάνα των παιδιών του

1) Aνημερα του Αγίου Βαλεντίνου ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τη γυναίκα της ζωής του. Σάκης και Κάτια αγκαλιάζονται μέσα στο μετρό, ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές και μας δείχνουν πώς παραμένουν full in love μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας.

https://www.instagram.com/p/Cooy496DxwJ

«Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

2) Τον Μάρτιο ο 51χρονος σταρ πόσταρε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη και εξέφρασε την αγάπη του προς εκείνη γράφοντας: «Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!».

https://www.instagram.com/p/CqYJjYiN8M0

3) Τον Νοέμβριου του 2022 ο τραγουδιστής θέλησε να ευχηθεί στην σύζυγό του κάνοντας μια #couplegoals ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/ClYZEwGt2TN

«Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου❤️», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο post του.

4) Στις 3 Ιουλίου η Κάτια Ζυγούλη γιόρτασε τα γενέθλιά της και δέχθηκε ένα υπέροχο Instagram-ικό δώρο από τον άντρα της.

https://www.instagram.com/p/CfkCWKqNOsA

«Happy birthday my love!», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς για τα «Χρόνια πολλά» στη μητέρα των παιδιών του.

5) Τον Νοέμβριο του 2021 ο σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής έκανε μια από τις πιο τρυφερές αναρτήσεις ever στον προσωπικό του λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CWQuW6VtZFo

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα.
Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα...❤», είπε με λατρεία ο Σάκης στη γυναίκα της ζωής του.

Το lovestory του ζευγαριού

Η πρώτη φορά που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη δεν ήταν στα γυρίσματα για διαφημιστικό γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας όπως όλοι ξέραμε. Την αποκάλυψη έκανε φέτος η 44χρονη μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Η Κάτια Ζυγούλη ομολόγησε ότι η πρώτη φορά που συνάντησε τον τραγουδιστή ήταν σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο. Θυμάμαι η πρώτη μας στιγμή, (τη στιγμή) που συστηθήκαμε έπρεπε να ποζάρουμε για να μας βγάλουν φωτογραφία. Όταν έπρεπε να πάμε στα τραπέζια μας να καθίσουμε ώστε να ξεκινήσει η εκδήλωση, θυμάμαι, περπατούσα προς το τραπέζι μου κι ένιωσα κάποια μάτια καρφωμένα στην πλάτη μου. Γύρισα και τον τσάκωσα να με κοιτάει».

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού πραγματοποιήθηκαν το 2004 σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι πρωταγωνιστές είχαν μια σκηνή που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.

Πηγή κεντρικής: sakisrouvas