Ο Αντώνης Σρόιτερ ερωτεύτηκε όμορφη τραγουδίστρια

Ο Αντώνης Σρόιτερ ερωτεύτηκε όμορφη τραγουδίστρια

Είναι μαζί και δεν το κρύβουν. Η κοινή τους εμφάνιση απλά επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα. Αντώνης Σρόιτερ και Ελισάβετ Σπανού πρόδωσαν το "μυστικό" τους. 

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον 38χρονο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και στην 28χρονη τραγουδίστρια έγινε τις τελευταίες εβδομάδες μέσω κοινών γνωστών και με την πρώτη ματιά υπήρχε ένα ενδιαφέρον ιδιαίτερο απο την πλευρά του δημοσιογράφου. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους είχαν επιλέξει να είναι διακριτικοί, αποφεύγοντας τις κοινές εξόδους σε πολυσύχναστα στέκια και πήγαιναν σινεμά σε ππροβολές που ήταν μέτα τις 00:00 το βράδυ.

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε έναν από τους δημοφιλείς τραγουδιστές , το Thalassa Peopleʼs Stage, στη Γλυφάδα, διασκεδάζοντας με το πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη. «Ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους και δεν έφευγαν ο ένας από την αγκαλιά του άλλου» περιγράφει άνθρωπος που διασκέδαζε εκείνο το βράδυ στον ίδιο χώρο. Η είδηση αυτή έρχεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό και πλέον μιλάμε για την νέα σχέση της showbiz. Μετά τον χωρισμό του με την Δήμητρα Αιγινίτη ο Αντώνης Σρόιτερ βρήκε στο πρόσωπο της νεαρής τραγουδίστριας τον άνθρωπο που θα μοιράζεται προσωπικές του στιγμές.