Η Κλέλια Ρένεση απέδειξε και πάλι ότι είναι αχώριστη με την κόρη της - Τα νέα πλάνα από τη Γαύδο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κλέλια Ρένεση απέδειξε και πάλι ότι είναι αχώριστη με την κόρη της - Τα νέα πλάνα από τη Γαύδο

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει το καλοκαίρι με την κόρη της στη Γαύδο πηγαίνοντας ακόμα και σε πανηγύρι μιας και η μικρούλα έχει μεγαλώσει αρκετά.

Η Κλέλια Ρένεση αγαπάει πολύ τη Γαύδο και γι' αυτό την επιλέγει κάθε χρόνο, όπως έκανε και στις φετινές της διακοπές με την 4χρονη κόρη της Κοραλία.

greatforwomen_218833779_4070924063004196_9183215287620431769_n.jpg

Η ηθοποιός, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με αυτόν τον τόπο στη Νότια Κρήτη, αφού όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται όταν κατάλαβε ότι είναι έγκυος στην κόρη της Κοραλία βρισκόταν στη Γαύδο. Η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το ήξερα, το είχα καταλάβει. Έχω πολύ έντονο γυναικείο ένστικτο σε αυτά. Ήμουν στη Γαύδο 1,5 μήνα είχα γειωθεί, είχα γίνει ένα με τη φύση. Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη ήταν μια πολύ μεγάλη ανατροπή».

Τα καλοκαίρια τους στη Γαύδο

Η Κλέλια Ρένεση έχει επιλέξει αυτό το μέρος για τις διακοπές της με την κόρη της, αφού για εκείνη το συγκεκριμένο μέρος σου μαθαίνει πώς να εκτιμάς τα απλά πράγματα στη ζωή, τη φύση, τα ζώα, τον αέρα, κάτι που θέλει να μεταδώσει και στην κόρη της. Όπως είχε γράψει και σε ανάρτησή της από το περσινό καλοκαίρι της εκεί με τη μικρή Κοραλία:

«Ελευθερία/… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς.. νερό , τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει.. τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… και τον έρωτά σου αγκαλιά!».

https://www.instagram.com/p/CgzGP95oqyj/

Φέτος οι δυο τους απόλαυσαν τον έναστρο ουρανό, ζωγράφισαν, απόλαυσαν τη θάλασσα και γεύτηκαν τις νοστιμιές του τόπου γιατί αυτό είναι καλοκαίρι, όπως λέει κι η Κλέλια Ρένεση στις αναρτώντας τις παρακάτω εικόνες.

Οι δυο τους μάλιστα, παρακολούθησαν και ένα μικρό πανηγύρι που έγινε στην περιοχή.

Βέβαια, η Κλέλια Ρένεση φέτος είχε κι ένα μικρό ατύχημα στο νησί μιας και κάηκε με μαγειρικό λάδι στο πόδι της. Αυτό ήταν και η αιτία να κάνει κάποια stories στο Instagram της υπογραμμίζοντας τις ελλείψεις στην ιατρική περίθαλψη που προσφέρει το νησί, μιας και ο μοναδικός γιατρός του νησιού αναγκάζεται να καθαρίζει μόνος του το ιατρείο, δεν έχει τα απαραίτητα φάρμακα πολλές φορές ενώ άλλες - όπως έτυχε στην ηθοποιό - δεν μπορεί να ανοίξει το ιατρείο του γιατί υπάρχει μόνο ένα κλειδί που το μοιράζεται με το ασθενοφόρο του νησιού το οποίο όταν πηγαίνει σε επείγον περιστατικό το παίρνει μαζί του.

Παρ' όλα αυτά η ηθοποιός μετά το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά της συνεχίζει τις διακοπές της με την κόρη της στη Γαύδο και στην gallery μπορείς να δεις φωτογραφίες και από τα προηγούμενα καλοκαίρια τους εκεί αλλά και το πόσο έχει μεγαλώσει η Κοραλία, η οποία βαφτίστηκε τον περασμένο Μάρτιο.